Najdi forum

dr. Aleš Klun

Ker je moja ginekologinja odsotna, si moram poiskati novega ginekologa. Trenutno so me dodelili k dr. Alešu Klunu v Zd LJ-Vič. Zdaj me pa zanima, kakšen je?
Moram povedat, da sem skozi hodila k ginekologinjam in imam kar mal treme pred moškim.
Hvala za odgovor in lep dan vsem.

Lara

Tvoje novega ginekologa ne poznam, ti lahko pa rečem (glede treme pred moškim), da jih je že tolk videl, s takšno ali drugačno frizurco, da mu je čisto vseeno… Tudi mojo G je zamenjeval moški in se je izkazal za enkratnega!

Lp

Oj,

to je moj ginekolog in sem zelo zadovoljna. Sploh ko sem šla na prvi pregled, mi je vse razložil, kakšne preglede v nosečnosti moram opraviti in vse.

Tudi jaz sem prej hodila k ginekologinji, pa je imela obupne sestre in sem prav zaradi tega zamenjala. Tukaj pa so vsi zelo prijazni.

Lp Kaja

jaz pa samo čim dlje od njega. enkrat sem bila pri njemi, ker sem imela poritivni test in sem pričela krvavet, moje gin pa ni bilo. obnašal se je tako arogantno, da je bilo groza. če bi mi takrat predpisal dabroston bi lahko zaustavil splav, pa ni naredil nič. to so mi potrdili tudi kasneje na urgenci in v porodnišnici. in potem so me še enkrat hoteli poslat k njemu, pa sem rekla da ne grem, da raje umrem. in sem se malo naokrog pozanimala in dobila sama negativna mnenja (od strokovnjakov, ne pacientov). odločitev pa je tvoja, nekatere ga pohvalijo.

veliko sreče

Pa si prepričana, da ni bil to njegov oče. Kajti pred njim je bil na Viču ginekolog njegov oče, ki je bil bolj take sorte. LP Vera

ne ne zagotovo ni bil oče. obnašal pa se je zelo ignorantsko kot da mu je tazadnja stvar sedet tam in se ukvarjat z bolnicami. pa da ne bo pomote, nikoli nisem bila zahtevna in vem, da so tudi zdravniki samo ljudje. ampak kar je preveč je pa preveč. pa ignoranco bi še prenesla, strokovnih napak pa ne!

res škoda da imaš tako NAPAČNO MNENJE.

Ne vem ali obstaja napačno mnenje.
Vsak ima pač svoje mnenje. In za vsakega je njegovo oz. njeno mnenje pravo.
Ni pa nič narobe, če so mnenja različna. Bog ne daj, da bi imeli vsi enaka mnenja!

New Report

Close