Najdi forum

Pozna kdo zeliščarko DR.Sedejevo iz Vrhnike ?
Pozdrav

ja jaz,nisem pa vedela da je dr.

Pozdravljena “m” !
Nekdo mi je svetoval,da se obrnem na to “zdravnico”,ker 8-leten sin boleha za zelo pogostimi glavoboli-sum na migreno.Vse strokovnjake smo že dali skozi,razne preiskave,vzroka pa ne morejo ugotoviti…
Pomagala naj bi nam z zelišči…čeprav sem glede tega precej skeptična,
saj je v zadnjem času toliko šarlatanov.
Imate vi kakšne izkušnje,poz.oziroma neg. s to zeliščarko ?
Vsake informacije bom zelo vesela.
Lep dan

Pomagala je že mnogim.
JE dobra.

Zdravi z čaji, kar pa škoditi ne more. Le pojite ne bo vam žal.

kaksna neumnost!!!tudi ‘čaji’ so lahko škodljivi,zelo škodljivi!!!

svetujem,da za vsako zelisce,ki vam ga bo svetovala,najdete cimvec podatkov v knjigah,pa boste lazje precenili vse skupaj.

Zoey, se pridružujem tvojemu mnenju. Ljudje vse preveč zlahka jemljejo “čajčke”. Sploh pri otrocih je treba biti skrajno previden.

zivijo!gospa Sedej ti po prvem jutranjem urinu pove tvoje stanje.Meni je povedala pravilno,da ti čaje,ki jih jaz ker sem lena ,nisem spila do konca.Moji prijatelljici je z čaji uredila menstrualni ciklus.Tako jaz sem slišala samo dobre stvari od nje.Probat ni greh,lahko greste do nje,in poskusite

A lahko vprašam prosim koliko stane pregled in čajčki pri dr. Agathi Sedej?
Hvala!

Pregled nič ne stane, edino naročit se moraš prej, stanejo samo čaji. Jaz sem enkrat bila, mi je dosti mimo povedala, čaji so pa ogabni. In se strinjam – čeprav so čaji iz naravnih zelišč, so lahko tudi zelo strupeni, to me je poučila kolegica farmacevtka, ki je diplomirala iz tega.

New Report

Close