Najdi forum

Dovolj mi je menjavanja…

Pozdravljeni,

prosila bi predvsem za odgovore tistih, ki se sami najdete v opisu ali imate s tem osebno izkušnjo.

Sem punca, ki nenehno rabi spremembe v življenju, vsega se naveličam izjemno hitro. Sprememb v svojem izgledu, določene zvrsti glasbe, hrane, kraja, kjer živim,… vse to še nekako gre, ampak problem je, da tudi ljudi!
Posledično nenehno spreminjam svojo družbo. Ko spoznam nove ljudi, si mislim, da jih ne bom nikoli imela dovolj, ampak je vedno isto – stvari se začnejo ponavljati in takoj dobim odpor do druženja z njimi…

In tako pridemo do glavnega problema – menjavanje fantov. Zamenjala sem jih ogromno, pri popolnoma vsakem sem bila na začetku prepričana, da je moj zadnji. Pred kratkim sem spoznala fanta, za katerega lahko objektivno gledano rečem, da je vse, kar si želim. Po enem mesecu so se stvari začele ponavljati, čeprav sem bila izjemno pazljiva – da bi to preprečila, preden je prepozno, sva se dobivala na različnih mestih, počela vsakič različne stvari.
Zato sem si postavila vprašanje – je zame sploh možno zdržati z enim fantom ali se naj privadim na samsko življenje (česar si ne želim), saj ne morem venomer menjavati fantov?

Nisi povedala izjemno pomembnega podatka, koliko si stara?

27 sem stara.

Tu si problem ti! Ko boš počistila pri sebi bo bolje.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Možno je, ko si boš to dovolj močno želela. Z drugimi besedami, ko se tega ne boš več bala. Pazi, strah je lahko tudi dost nezaveden. Prideš v situacijo, v kateri se počutiš nelagodno, zato se iz nje umakneš. Skoraj očitno je, da se na nek način bojiš neke rutine oziroma ponavljajočih se situacij. Od kot izhaja ta strah, veš morda le sama. Kot, da bi se bala, da se te bo prijatelj, partner naveličal in se preden to spoznaš, raje umakneš sama. Zna bit kak dogodek iz preteklosti, ki se ti je vtisnil v podzavest.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

jao Paco, si pa povedal modrost ni kaj……………to že vsi vemo in prički že čivkajo !
Imaš kaj pametnega za povedat?

Kdo od tvojih je bil tako nemirnega duha? Pride, ki ti bo kos, ne skrbi.

cuj ti 27 letnica, kje si ti doma, daj pridi k meni. jaz en bo,m nic jezen če bos sla z drugim čez 1 mesec!!! ha ha ha ha ha haa idelano. da se terešim koncno!!!!!! ti si res idelana jebačica prideš polna energije in greš, ja res idealno!!! kot avto ki ga dobis na uporabo za 14 dni. ha ha ha kr ostani taka kot si ker si super!! še več takih, kr dam svoj naslov!!!! a veš kak pravijo, če ne moreš babe popravit jo pofukaj!!!! a maš še kakšno tako kolegico??? pa idealna si res še odseliš se pol iz mesta ker se naveličaš!! ja super SUPER. te te se srečat nikol več ne rabim!!! idalka si ej. se mas kako sestro?? hahahaa poznas to ko se dva tipa menita pa rece en drugemu kak je ona ob bazenu huda ej kako bi jo nasadil. pa drugi reče da si vedno zapomni da je nekdo na svetu zelo srečen ker se je rešil!!!!!! HAHAHAHH MEJ SE. A TI DAM TELEFONSKO???

New Report

Close