Dopisovanje z punco preko flirt strani
Živijo vsem….sem v sityaciji ko se z neko ful luštno punci dopusujem…ker je vsak Sms za plačat me zanimajo vaši predlogi…koko stopiti z njo v stik…da se dobiva pa bi se malo pocakala…iscem cim cenejso varijanto…aplikacije pa ne niram okoli prinesti..in ne dopusca podatkov kot so trlefonske, maili in podobno…kaksne idej kako najlazje pretrntati stran
Hvala za ideje
Najprej moraš vedet, da na plačljivih straneh obstaja velika možnost, da sploh ne govoriš s punco, ki jo vidiš na sliki, pač pa z nekom, ki je plačan za to, da zavaja in zavlačuje s tistimi, s katerimi so dopisuje.
Ali ne moreš svojega emaila napisat v malo posebni obliki. Npr. imeČpriimekŠgmailČcom. Pri čemer Č pomeni piko, Š pomeni afno?
Ja, imam idejo.
To so firme, ki živijo od pobiranja denarja naivnežem. Na drugi strani tvoja sogovornica seveda ni luštna punca, ampak nekdo (lahko tudi tip, lahko zavaljena brezposelna gospodinja tik pred penzijo), ki ima točna navodila, kaj ti odgovoriti, da te bo čim dlje zadržal-a pri izmenjevanju sporočil in s tem služenju na tvoj račun.
Za pretentat jih si že prepozen, lahko pa jim vsaj nehaš metati svoj verjetno težko prisluženi denar?
Ma to je totalen nateg. V ozadju so plačani ljudje, ki za vsak poslan sms dobijo nek procent plačila. Sploh ni tista ženska, ki ti misliš, da je.
Pred nekaj dnevi sem na FB celo videla oglas, da neka tuja firma zdaj že v sloveniji išče ljudi, ki bi bili spletni dopisovalci za plačilo.
Kar ne moreš verjet, da se v času free portalov in chatov še najdete nekateri, ki ste pripravljeni za to, da vas okoli prinesejo celo plačat.