Najdi forum

Zanima me, kako se spopadate z domotožjem? Bojim se,da bom zelo pogrešala domače. Prijatelje niti ne toliko, se bomo obiskovali, drugače pa stiki preko interneta, z domačimi se pa zelo pogosto vidimo,in mislim, da mi bo to manjkalo. Vaše izkušnje?

Halo Zanima me
Sprva,Zavedaj se da takih prijateljev kot jih imas doma (solskih itd) ne bos nasla v tujini. Jaz sem si ustvaril druzino v tujini in nisem imel dosti casa za domotozje.Ustvaris si svoje zivljenje in kmalu postanes kot tvoji sosedi.Reces jim dober dan in beseda o vremenu, zapres vhodna vrata za sabo in to je to.Imel sem par kolegov s katerimi se dobimo vsakih toliko casa na en drink in debato in enkrat letno grem na dopust domov.Ko leta tecejo je vedno manj casa za drink in kolege in tudi doma(V Sloveniji) ni vec tako kot pricakujes,ljudje nimajo casa zate,ti si na dopustu oni delajo in si vsem odvec. Koncno pride cas, ko se samo se peljes skozi slovenijo direktno na Hrvasko obalo. In tudi se sprasujem zakaj na Hrvasko saj so druge evropske lokacije 100x bolje zrihtane, pescene plaze ceneje,itd.Jaz smatram da je to domotozje, kar ga se cutim!?
LP Zdomec

Glej domotozje obstaja, vsak ki gre ven ga dozivi, vcasih boli bolj vcasih manj…
AMPAK to je prehodnega znacaja kot je moj predhodnik napisal, dobis pac nove prijatelje-nove ljudi, ki ne grizejo in niso nevoscljivi kot v sloveniji
Na zacetku hodis domov navsak dopust…… po parih letih samo tu pa tam…., nato se cez par let vprasas ce je smiselno v slovenijo ali bi raje na Maldive ipd….
Poizkusi…….nazaj lahko se vedno prides……vendar o tem ne razmisljaj veliko…

Somebody
from some
streinght country

stara sem 12 let in imam hudo domotožje če gremo v cšod! kaj naj naredim?

živjo,
sama živim na švedskem in sem imela hudo domotožje, zdj ne več toliko..in se čisto strinjam z mojim predhodniki..niti ne pomislim da bi šla na dopust na hrvaško obalo???….;);)
družina je pa vedno blizu ne glede koliko kilometrov je med vami, kaj ne?;)
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close