Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost domančič – kranjska gora

domančič – kranjska gora

živjo punce!

Danes je spet prišla ta prekleta M in sem čisto na tleh…

kljub vsemu upam naprej in me zanima, če je mogoče katera med vami bila pri bioenergetiku Domančiču, ki ima svoje terapije v hotelu Larix v Kranjski Gori?

Jaz imam namreč termin v septembru….

keti

Jaz sem bila v maju. Takole bom rekla – splača se iti, da sploh vidiš “sceno”, če ne bi bila zraven, ne bi verjela in mislim, da vsakemu marsikaj daje misliti, če seveda le hočemo – tudi na temo neplodnosti. Vprašanje pa je, če je 1 obisk dovolj oz. ali je potrebno kombinirati različne metode klasičnega in alternativenga zdravljanja (bionenergija je samo ena izmed možnosti) ali pa se moraš spremeniti sama – samo to je potrebno urediti v naših glavah. Scena pri Domančiču je javna in ne uraduje v ordinaciji pač pa v hali.

Baje je totalno mem! SMEŠN!!
Kar tri moje sorodnice so šle in so rekle da je brezveze. Pa niso neke skeptičarke al kaj podobnega ampak, že to da se dogaja v dvorani je čist mem.
Tko da odsvetujem.
Toliko kolikor ti on lahko pomaga ali pa še več, si lahko pomagaš sama. Rajši pojdi h kakšnemu bioenergetiku (ki ne dela v dvorani z maso ljudi) ampak s posameznikom in te bo naučil kako si lahko pomagaš sama.

LP

naja

Ker se je pojavila še ena z nickom “maj”, si ga jaz spreminjam v “ex maj”

LP vsem

O, a tko je pol to?

New Report

Close