Najdi forum

Zanima me, če se kdo zdravi po njegovi metodi
in kakšen je učinek.

Zame je one en navaden nate***** in mi ni niti malo pomagal,ampak sem mislila mogoče sem izjema,ampak so bili za mano še družinski prijatelji in so bili isto razočarani.Takom, da se raje obrni na kakšnega drugega bionergetika,srečno.

Na koga? Poznaš kakšnega res dobrega?

jaz sem jih dala skozi mali milijon pa – NIČ. To je vse lari fari,to bi jaz vse zaprla,ker ljudi v stiski okrog prinašajo in denar jemljejo,ki ni mali znesek…

Hej Kika.
Mogoče pa ni vse tako črno. Kaj pa če je vzrok pri tebi in ne verjameš ter zato ne sprejemaš energije (oz. njihove pomoči), lahko tudi podzavestno. Veliko zdravilcev poznam, ki so uspešno ozdravili marsikatero “neozdravljivo” bolezen.
Res pa je, da je med vsemi “zdravilci” res samo peščica res dobrih oz. takih, ki delajo s srcem in ne zaradi denarja.

lep dan

glej Zoja – jaz sem takrat verjela v to ,ko sem začela hoditi k tem mazačem,vsakič, ko sem slišala za nekoga sem vsa vesela letela tja,da bi potem umirala od žalosti,pri vsaki migreni:Nazadnje sem bila pri tipu,ki je kiropraktik in bioenergetik( Na Dolenjski cesti).Prisegel mi je da k njemu pridem samo 3-4 krat in me nebo glava več bolela.Ko od tega ni bilo nič,se ni hotel z mano niti pogovarjati več( boljše za njega,ker bi ga spljuvala) za tisto polovico plače,ki sem mu pustila.Eto ,najdi mi ti dobrega bioenergetika, ampak da podpišemo papir,da mi ne vzame denarja dokler jaz ne bom videla učinka(vidim ga že v 15 dneh) in če bo samo boljše (ne pričakujem totalno ozdravljenje) mu bom dala 3x toliko denarja koliko bi me koštala terapija pri njemu.Če koga poznaš mu to omeni pa boš videla,da nobeden noče.

Lahko si mislim, da si že obupala in naredila križ. Samo, kot sem rekla, lahko da tvoja podzavest (ne vem iz kakšnega razloga) odklanja zdravljenje. In tudi če ti še nevemkakohočeš, te tvoja podzavest blokira. Nihče pa ti ne more dajati energije, če je ti ne sprejemaš.
Tudi moja prijateljica “nič ne čuti” pri zdravilcih.

To povem zato, ker to ne pomeni, da so vsi ti zdravilci lažni in ne znajo pomagati. Predvsem pa mislim, da tisti, ki ima že neko fiksno ceno (ponavadi ne majhno) to počne zaradi zaslužka. Poznam jih kar nekaj (med njimi so tudi Domančič in njegovi učenci), ki jim daš kolikor se ti zdi vredno. In bi rekla, da bi dala “kraljestvo” da se rešiš migren.

Ne misel mi je prišlo, da ti predlagam: preberi knjigo Marjana Ogorevca: Karmična diagnostika. Mogoče boš našla kaj zase. Tudi on je zdravilec.

Pa še to: meni je bioenergetičarka vedno masirala (krožno) po 7. vretencu. Pravi, da so glavoboli pomanjkanje pretoka energije v glavo. Ne vem, poskusi, mogoče bo pomagalo (no, naj te kdo zmasira). Veliko sreče ti želim in lep sončen dan vsem

Čebelica, pojdi na bioforum. Tam boš našla Igorja in njegovo telefonsko številko.
Pa še misel:
Ne kritiziraj tistih stvari, katere še nisi zmožen razumeti.

Vse lepo vsem skupaj, Večnost.

eden od vzrokov zakaj ti ni nič pomagalo je tud ta, ker si letala od enega do drugega. Sama sem poiskala pomoč bioenergetika, pa šele tedaj sem ga izbrala, ko sem bila 100% da pomaga ljudem. Za veliko sem jih slišala, res pa je, da jih je samo peščica, ki imajo to moč in ki se res posvetijo tej stvari. Problem je sam v tem – najt pravega.

New Report

Close