domača naloga za vse forumovce
z mojo malo princesko vam vsem skupaj pošiljava lep sončen pozdravček…ravno sva se vrnili iz dveurnega sprehoda in vama danes zastavljava domačo nalogo…
…vam vsem, ki še sedaj ne morete uživati toplega jesenskega sončka kje zunaj, ampak posedate v zaprtih pisarnah, buljite v računalnik,…tako lep dan je zunaj…ko pridete domov ga izkoristite….vzamite kolo, športne copate in pojdite na sprehod ali pa se zapeljite…
danes sem, medtem ko je moja princeska pridno spala v vozičku, razmišljala o vas…čeprav še nisem dolgo na tem forumu, se mi zdi, kot da sem našla neko zatočišče pri vas…lahko se obrnem na vas, ko rabim kak nasvet, vedno kdo poskrbi tukaj za dobro voljo…zato…hvala vam.
tako…zdaj pa veselo pot pod noge….škoda bi bilo zapraviti tak lep dan…preživite ga v družbi svojih najdražjih nekje v naravi…
Mi izkoristimo vsak dan, pa če sije sonce, ali padajo vile. V bistvu smo odvisni od svežega zraka. Če je dež, se po pol ure pregovarjanja kaj se bomo igrali, odpravimo ven. Marele, anorake, gojzarje, pa gremo. Navadno gremo na hrib za hišo, kjer rabi dež kar nekaj časa preden pride skozi krošnje dreves in tako skoraj ne rabimo marele. Zelo dobrodošli pa so taki dnevi kot je danes. Mi gremo popoldne nabirat kostanj, da ga bomo zvečer lahko spekli in pojedli.
Izkoristila sem lep dan in po dolgem času odšla na Žale.Obiskala sem grob mojih najdražjih, prižgala sveče in seveda v vazo dala rože.Potem pa sem se sprehajala po pokopališču in verjemi mi, da je bilo zelo prijetno.Mir,čas za razmišljanje in prijeten vonj po cvetlicah. Nekdo bi rekel “Žale-žalost” pa ni tam lahko razmišljaš o življenju.
Lep pozdrav
lepo pozdravljena, frucka
…bodi prepričana, da bomo tudi mi čez čas izkoristili vsak dan, pa čeprav bodo padale sekire :), ampak z enomesečno punčko to še pač ne gre…
drugače pa komaj čakam, da jo prvič popeljeva na Pohorje in bomo lahko raziskali še tiste skrite kotičke, ki jih še midva nisva uspela…
…lep dan