Najdi forum

Ne vem več kaj naj z možem. Ko sva doma ni nobene strasti oz je ob neprimernem času. Doma me grabi vsepovsod najraje ko so zraven otroci, prav tako, ko smo kje zunaj, vsem na očeh. Ko sva pa sama, je pa ena velika žalost. Odnose imava tja 2x na mesec največ. Zvečer me grobo odrine, fizično in besedno.

prvi občutek ob branju tvojega pisanja mi pravi, da je mož
1. prikrit homoseksualec, ki se mora pretvarjati pred vsemi, da ima idealno družino
2. če ni to, pa ima težave s potenco.
3. te res ne mara več.
Samo na tebi je, kakšno življenje želiš živeti.

Povedala si zelo malo. Pa si tudi njemu povedala, kaj počne, ter predvsem zakaj tako počne, da te odrine, ko sta sama? Sta govorila kaj o tem? To se mi zdi zelo pomembno, da ne pometeta pod preprogo. Zdi se, kot da nosi neko masko za druge, da prikrije pred drugimi vajin v bistvu zelo oddaljen odnos. Mogoče ga preveč bremeni to, kaj si bodo drugi mislili ali pa enostavno želi prikriti svoje resnične občutke.
Kakšni pa so ti odnosi na 2 meseca, so vsaj ti zadovoljujoči zate? In kako se ti odzivaš na t.i grabljenje in potem tudi na odrivanje?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pozdravljeni

Pri njemu je tako, da je na eno obdobje vse super in prav, potem pa spet slabše. Recimo če je 1 mesec vse lepo, je naslednje 3 mesece slabo. Včasih se mi zdi kot bi bilo več osebnosti v enem. Pravi, da je preveč ..uprežen,, s službo in da ne zna odklopit…..ne vem…..glede grabljenja in odrivanja pa takole….želi, si, da bi pokazal ,,normalna,,čustva tudi, ko sva sama in ne sama takrat, ko drugi vidijo da ,,kako me ima rad,,.

New Report

Close