Dolzina spolnega odnosa
S prijateljem (ne spolnim) sva ze zadebatirala, koliko casa naj bi trajal spolni odnos. On trdi, da zenskam obsolutno ne pase vec kot 15 – 30 minut, prav tako tudi moskim (ce izvzamemo sposobnosti pri obeh). Sama sem drugacnega mnenja, po mojem lahko zadeva traja dlje, ce stvari obvladas in ti ti sex ni avtocesta kjer drvis proti cilju 200/h ampak se peljes pocasi in zdraven se kaj vidis.
Kaj menite vi?
Jaz pa pravim, da je čist odvisno od obeh, kaj si tisti trenutek, ko se hočeta dol dat, najbolj želita. Včasih brziča, včasih izi, včasih draženje da umreš zraven, včasih igrice….whatever u like, možnosti je nešteto in hvalabogu da je tako 😉
Se strinjam.
200 km/h je res prehitro.
Ja saj jaz tud tko mislim, samo on trdi da ja vedno dovolj 15 minut, in da ce si normalen si ne zelis vec, ker tisto potem ni vec niti normalno niti naravno.
Na podlagi česa je pa ta tvoj debatni kolega tako prepričan koliko imamo ženske zadost?! Pri kakšni resni deklici sigurn ne. Za hitre skoke med rjuhe (verjetno ne pride do rjuh, ampak se zadeve odvijajo ala v avtu, za grmom,..) je še 15min preveč, da bi pa zmeri samo neki nahitr horuk, ja to pa res ne vem katera ženska si želi. Kot je zgoraj napisano odvisno od trenutne potrebe, ampak vemo pa tud, da ženske mamo rade, da nas malo dlje crkljate. Enkrat tako, drugič drugače, pravgotovo pa še nisem nenormalna, če z najdražjim “hitro dihava” več kot pol ure.
Pepelka
Se strinjam s tabo
Neža
Tud v avtu in grmovju paše več kot 15 min. 🙂
Ne vem, pravi da iz pogovora, samo jaz dvomim da so bili vsi iskreni
Njegove trditve, oprosti Ula, tudi niso več ne normalne in ne naravne. Nama z ženo paše tudi po 2 uri ali več (skupaj s predigro), res pa je tudi, da ne vedno. Včasih pa paše tudi kakšen 10 minutni.
Se strinjam s tem komentarjem. Kaj je naravno in normalno je odvisno od posameznika. Kakor komu paše. Hvala bogu 🙂
pa je kdo pomislil da ima fant morda “tezave” no ne ravno tezav ampak da ni najbolj vzdrzljiv.. in morda da se ne bi sekiral trdi da je to zadosti da si zenske zelijo le toliko…no tko je pa lahko sam sabo zadovoljen saj jim da to kar si zeli…
Vprašaj ga, zakaj pa se to mora omejevati? A ni omejevanje nenormalno in nenaravno :))) Reči mu naj ne bluzi kr neki.
Ma ja saj sem mu, pa se ne da prepricat. Omenila sem mu tudi da vzhodnjaki to ze nekaj casa obvladajo bistveno drugace kot evropejci in da verjetno to ne zato da bi trpeli, ampak uzivali. No saj sem hotela samo potrditev, da z mojim nacinom razmisljanja ni nic narobe v kar me je hotel preprcati on. Hvala
Ula, sorry če vprašam, koliko časa pa tebi paše?
Od 30 minut navzgor, pa mozu tudi :o))
pa tebi??
Men je čist dost 2 minute po večkrat
Imaš popolnoma prav, meni včasih zapaše čist na easy, drugič pa se počutim čist drugače in je pomembno potešiti le ta nagon.
je pa res, da je odvisno kje si in …..
papa
Ravn to sem mislal prej napisat .. sam v obliki vprasanja ..
Sam se nisn mel odnosa .. in mam ful filing, da mi bo prslo se preden se bo sploh kej zacelo dogajat .. 😛 .. zej ze pr samozadovoljevanju poskusam tak, da se sz cimdlje in pazim, da mi ne pride prehitr .. bo dost dober nacin za kontrolo?
Sicer pa tak vem, da mi bo pr prvem odnosu, ko bom zivcn k budala prsl ko bi reko keks :))
LP
midva imava pa tko da kolkr gre! vidva se samo 1x al 2x na tedn in ce sva pr meni recimo vsega skup 10h imava raje 3x al 4x ma uglajeno in ne prevec cajta kukr pa 1x in recimo 30-40min zato k pole imava vse “zjebane” ude in ne gre… tko da se treba sparat! ima kdo tak sistem sploh? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.