Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija dolgotrajna vrocina, vneto grlo, bolecine v srcu

dolgotrajna vrocina, vneto grlo, bolecine v srcu

Lep podrav,

problem, ki ga opisujem izgleda klasicen primer gripe oz. zimskih prehladov kljub temu pa temu ni tako. Naj opisem moj dolgo perec problem.

Problemi so se zaceli cca. 9-10 mesecev nazaj. Ni bilo dneva, ko se nebi zbudil z otecenim grlom in izredno neprijetno pekocim obcutkom znacilnim za angino. Cez dan sem izpljuval veliko katarja (malo krvavega, rjavkaste barve) in nekje do sredine popoldneva se je zadeva umirila (grlo ni bolelo). Taksne tezave z grlom so se ponavljale iz dneva v dan, zato sem se odlocli obiskati zdravnika. Domov me je odpravil brez kaksnega vecjega preplaha, dejal je le, naj se vrnem ce se stvar sama po sebi ne razresi.

Zadeva je v roku 1-2 meseca napredovala.. Dogajalo se je, da sem v vecernih urah dobil vrocino (tudi do 40) in to neredno (tj. vsak 5,6 dan), presenetljivo je bilo, da sem se drugi dan pocutil zdrav in vrocina je izginila. Celotna zadeva me je zacela skrbeti in sem se ponovno odpravil k zdravniku. Dal me je na odvzem krvi, ki ni pokazal nobenih znakov bolezni (edino nek indikator vnetja je bil rahlo povecan- imena ne spomnem.) Ponovno sem bil poslan domov, ces da se bo zadeva s casom popravla.

Od takrat je minilo 7 mesecev, in zadeva ni prenehala. V zadnjih 5 tednih sem imel 3 krat po 4 dni vrocine (38-39) vse skupaj pospremljeno z zbadanjem v srcu in seveda, bolecinami v grlu. Zadnji mesec opazam tudi, da vsakic ko se sklonim, cutim v sprednjem delu glave (za celom) neprijeten stiskajoc obcutek kot bi mi s primezom stiskali glavo.

Trenutno imam spet vrocino, in pocutim se izredno slabo, nisem namrec sposoben opravljati vsakodnevnih dejavnost in uzivat v pocitnicah – star sem 19 let.

Upam, da se bo nasel kdo s podobnimi iskusnjami oz idejami kako pomagat saj k zdravnika nebi rad ponovno obiskal in dobil enak odgovor.

New Report

Close