Najdi forum

Imam 40 let.Moj nima nikoli časa ,nimava otrok in zato se dolgočasim ko pridem iz službe.
Kaj naj počnem?
Pospravljeno imam že.)Zdaj bo vikend pa ne vem kam naj se dam.

Tezko po skopem opisu ocenim kako je v resnici resen tvoj polozaj..Glede nato, da ze v sredo pricakujes vikend, bi lahko rekel, da je res hudo ali pa tudi vsaj kancek pretiravas.. Ma, seveda vem, da je v resnici lahko dobesedno tako kot pises.. Skoraj gotovo pa nisi prvic v krizi..in ves, da se da priti iz nje.. Si v letih, ko se ni zivljenja konec, temvec ga lahko začnes sele zares uzivati.. Le njegove niti vzami v svoje roke in si tokrat najdi tisto kar te iskreno veseli, kar ti bo izpolnilo zivljenje. Ko se človek zave svoje minljivosti, začne iskati drugačno resnico o samem sebi. Začne se zavedati tudi svojega duhovnega bivanja..Le od nasega razpoloženja je odvisno naše lepo ali manj lepo doživljanje življenja..A lahko sploh vidis prebujajoco in od cvetja kipeco naravo okrog sebe? Najbrz tezko, saj le odvisno od svojega razpolozenja opazimo in prepoznamo lepoto okrog sebe.. Pravzaprav gre za povratno zanko. Naše doživljanje pa vpliva na nase razpoloženje…In tudi letni cas ima na to vpliv, hehe. Malo za salo, malo zares, kot pravi J. Menart, v svoji “Majski:

Ko popki se odpirajo,
kadar je maj,
ko vdove se ozirajo,
ko prostitutke hirajo,
kadar je maj,
ko ženske noge vnemajo
v fantičih zmedene želje,
ko punčke v snu prižemajo
se k pernicam in, vznak leže,
drgetajoče stokajo,
ko mačke zadke k tlom tišče
in za devištvom jokajo,
kadar je maj,
takrat na svetu so ljudje,
ki vse noči prekrokajo
in sami ne vedo
zakaj.”

Pa brez zamere,
prijatelj

Pojdi na sprehod v hrib (če je to mogoče), vzemi v roke kakšno dobro knjigo, v poštev pride vezenje, šivanje…

Izkoristi svoje hobije.

Kaj pa kakšno dobrodelno delo? Mogoče postani aktivna v kakšnem društvu za pomoč invalidov ali pomoč v domu upokojencev ali pa se zavzami za kakšno siroto in jo obiskuj.

drugače pa mogoče kakšen tečaj tujega jezika ali kleklanja ali kaj podobnega.

ali pa popoldanska aerobika, fitnes

Nekaj kar traja dlje časa in ti nekako vzame 2 do 3 popoldneve v tednu.

Pisuka Pajaca!!!!!
Pokukam tle gor in hocem odgovorit Amadeji….In kaj mislis, da ugotovim? De ne bi slucajno spet kakor Pajaca, pa pokukam, kva si napisala…..Me je skori kap! Spet….. Zdej bom pa zacela v crne magije verovat!!! Sej ves zakva….Jest bi namrec tiste “dobrodelnosti” svetovala……..LP!

ne vem, men ni nikoli dolgčas, čeprov se tud mojmu včasih kam ne ljubi ali pa dela. Jz bi si na tvojem mestu kupila psa, če imaš prostor, pa z njim okrog letala na sprehode, do prijateljic na klepet. Ali pa bi jim pomagala pri pospravljanju, če praviš da imaš ti že vse pospravljeno. Kaj pa če bi si kak vrtiček omislila, tam ti sigurno ne bi bilo dolgčas. Ostane ti še obiskovanje knjižnic in branje knjig, ali pa naredi kaj zase…fitness, plavanje, kozmetičarka….Možnosti imaš kar dovolj, samo ne se sama sebi smilit!!

Hvala za nasvete.Ampak po moje je krivo to ,da sem nezadovoljna s partnerjem.In posledica je potem zgolgočasenost in nejevoljnost na celi črti.

Tvoja diadnoza je pravilna in ce se enkrat pazljivo preberes vse odgovore bos videla, da smo skoraj vsi to enako dojeli in ti nasvete usmerili v odresujoco smer. Seveda ti nihce ne more pomagat najdit zeljenega partnerja, ki bo bo po tvoji meri. Izbira je v tvoji glavi in se cem…

Ali si trenutno nezadovoljna z njim ali je zadeva dolgoročna?

Najdi si enga svežega ljubimca. :)))

New Report

Close