Najdi forum

Dojke

Pozdravljeni!
Prosila bi vas za nekaj podatkov o operaciji prsi.
1. Zanima me, kaj menite o tem, da bi si vsadke vstavila pri svojih 47. letih? Je starost lahko kakšna ovira?
2. Ali je cena posega odvisna tudi od velikost vsadka?
3. Ali je z estetskega stališča lepše, če so vsadki manjši? Sama si namreč ne želim velikih prsi, temveč le, da ne bodo tako uvele.
4. Kakšen je otip na takšnih prsih? Bolj trd kot pri naravnih? Res si namreč ne želim nenaravnega videza
5. Še vedno mi ni povsem jasno, kako je z rezi: Kateri je najmanj viden? Če prav razumem, je še najbolj priporočljiv rez ob kolobarjih, vendar jaz, na primer, nimam povsem jasnega roba med kolobarji in kožo.
6. Napisali ste, da je življenjska doba vsadkov 20 let. Kako pa je v realnosti? Po koliko letih se mora ženska znova obrniti na zdravnika zaradi težav?

Hvala za odgovore.

Živijo

i.
> 1. Zanima me, kaj menite o tem, da bi si vsadke vstavila pri
> svojih 47. letih? Je starost lahko kakšna ovira?
Leta niso ovira 🙂

Ali je cena posega odvisna tudi od velikost vsadka?
Od velikoti ne od vrste ( model tip izdelovalec ja)
> 3. Ali je z estetskega stališča lepše, če so vsadki manjši?
Odvisno kdo vas gleda 🙂
> Sama si namreč ne želim velikih prsi, temveč le, da ne bodo
> tako uvele. Če želite uvele prsi reševati smo z mvsadki – brez dodatne mastopeksije bo potrebno izbrati dovolj velike vsadke pravilen oblike, če to ne bo dovolj je potrebno psoeg kombinirati z zmanjšanjem in preoblikvoanjem prsi…
> 4. Kakšen je otip na takšnih prsih? Bolj trd kot pri naravnih?
> Res si namreč ne želim nenaravnega videza
Silikosnki geli so različnih trdot tako da se lahko zelo približamo naravnemu občutku na otip…
> 5. Še vedno mi ni povsem jasno, kako je z rezi: Kateri je
> najmanj viden? Če prav razumem, je še najbolj priporočljiv rez
> ob kolobarjih, vendar jaz, na primer, nimam povsem jasnega roba
> med kolobarji in kožo.
Vsak od treh standardnih rezov; na meji kolobarjev , pod dojko ali v pazduhi ima svoje prednosti in slabosti izbira je dovisna od veših želja v precejšnji meri pa tudi od vrste posega, velikosti vsadkov mesta vstave itd
>
6. Napisali ste, da je življenjska doba vsadkov 20 let. Kako pa
> je v realnosti? Po koliko letih se mora ženska znova obrniti na
> zdravnika zaradi težav
Napisla sem da je povprečna življenjskam doba vsadkov v telsu 20 let. Nekater ženske potrebujejo ponoven poseg že v prvih pooperativnih dneh, druge po nekaj mesecih itd. Pri večini – veliki večini pa vsadki tgrajajo dolga leta…

Lep pozdrav

Aleš
>
> Hvala za odgovore.

New Report

Close