Dojenje in čaj
Pozdravljeni! Mojo 2 mesečno punčko polno dojim, toda, ker jo mučijo krči sem ji parkrat skuhala čaj proti krčem. Vedno ga je z veseljem popila (nič sladkan) in tudi lažje zaspala brez krčev. Zanima pa me, glede na to, ker naj nebi dajali dojenim otrokom nič dodane tekočine, ali delam kaj narobe. Z dojenjem nimava nobenih problemov, čeprav pije čaj iz stekleničke.
Zakaj jo mučijo krči nevem, saj pazim na prehrano in ne jem nič takega, kar bi jo napenjalo.
Lep pozdrav! Mojca
Mojca pozdravjena, daj pomagaj si malo z iskalnikom na tem forumu, pa tudi na forumu Starši staršem, o krčih boš našla marsikaj. Med drugim tudi, da ni kriva prehrana za krčke. Čajček morda že nekoliko ublaži stanje, a tja do tretjega meseca (pri našem fantu do šestega) krčki kar trajajo.
Jaz sicer nisem dajala čaja ker ga ni maral, le po žlički se mu je zdelo fajn, a le občasno ker ni dosti pomagalo.
V čas , ko trajajo krči je našemu najbolj pomagalo, da sem ga stiskala k sebi in se je crkljal pri prsih istočasno pa sem ga treplajala po ritki.
Težko obdobje je bilo to, kar bala sem se popoldanskih ur, ki so trajale vse do 23.00 ure. A ko zdaj pogledam nazaj je to že takoooooo daleč .
lep pozdrav