Najdi forum

Slišala sem, da obstaja posebni čaj, ki povečuje količino mleka pri dojenju. Zanima me ali je katera mamica uživala ta čaj in kje se ga dobi?
Simona

Živjo!
Jaz sem nekaj časa pila čaj od proizvajalca HIPP – Čaj za doječe matere (temno rdeč pokrovček). Količina mleka se mi je kmalu povečala – po dveh mesecih sem ga prenehala piti, ker je bilo mleka preveč.
Čaj se kupi v vsaki otroški trgovini kot tudi v drogerijah, samopostrežbah…
Lepo pozdravljeni,
Lina

Meni ni pomagal prav noben čaj.

Ce hoces caj, obsataja Caj za dojenje od Galexa iz Murske Sobote, drugace pa lahko pijes karkoli, le da je dovolj tekocine

Lp Mojca

LEP POZDRAV SIMONA

JAZ SEM PILA ČAJ,KI SEM GA KUPILA V LEKARNI IN TO JE POSEBEN ČAJ PRI DOJENJU.OVITEK JE V ZELENI BARVI.PILA SEM GA NA ZAČETKU DOJENJA,ZDAJ SEM GA PRENEHALA,KER MI NI ŠEL ,KER JE BILO VROČE IN SEM RAJE PILA LEDENI ČAJ,SEDAJ,PA KO JE TAKO VREMEGA GA KAR PIJEM.OPAZILA SEM,DA KO SEM GA PILA SEM IMELA BOLJ POLNE DOJKE KOT ZDAJ,KI GA NE PIJEM.

LEP POZDRAV.

Tudi meni se zdi, da čaj pomaga. Jaz sem poskusila Hipp, od Goriških lekarn in Galexa-ta mislim, da mi je res pomagal, ali pa je bilo naključno. Splača pa se poskusiti.

Jaz sem ga pila nekaj časa, ampak se mi zdi, da mi je bolj pomagal kot tekočina, in ne toliko kot poseben čaj za dojenje. Pa tudi zelo drago pride, če upoštevaš navodila. Bistvo je, da piješ veliko tekočine (vode, čaja…) in da pogosto dojiš.

LP,

Tinka

New Report

Close