Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija DOJENČEK IN OTROK VRTCU

DOJENČEK IN OTROK VRTCU

Pozdravljeni.
Imamo 3 letnika, ki obiskuje vrtec in 3 mesečnico. Večji je bil doma od korone naprej in s prihodom septembra v vrtec nam prinaša samo nahode in virozice. Tudi 3m je dobia nahod, 14 dni zabit nosek in tudi vročina. Zanima me na kaj moramo biti pozorni pri tako majhnih dojenčkih, katere bolezni so za njih res nevarne (vrčevske) in kako se lahko tega izognemo, kako v praksi to poteka. Ali so takšni dojenčki potem res neprestano bolani in prehaljeni. Dojenčica je polno dojena in ob prihodu večjega domov, ga povsem slečemo, umijemo, skratka skrbimo kar se le da. Ne hodimo nikamor, da bi pobirali bolezni, kot rečeno vse je iz vrtca. Večji gre zelo rad, a razmišljamo, da bi ga imeli doma, a kaj to pomeni, za njegovo socializacijo, bi bilo to res zelo narobe, kakšna škoda se lahko naredi?
Hvala

https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=46&t=11235143&p=13738634#p13738634
prosim, brez podvojenih vprašanj v različnih temah, saj je res težko ugotavljati, da si nekomu odgovoril že pred 14 dnevi, vendar v drugi temi

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close