Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Dojenček hitro diha in se poti med dojenjem

Dojenček hitro diha in se poti med dojenjem

Pozdravljeni,

naš 9 mesečnik ima težave z zamašenim nosom že praktično od rojstva (ORL je rekel, da zaradi upognjenega pretina). Zadnje par tednov pa se mi zdi da se je poslabšalo in ga zelo moti, posebno odkar je bil boln dva tedna nazaj. Mršči se in viha nos gor, ob tem pa glasno sopiha. To naredi na vsake toliko časa, ponavadi med obrokom. Zadnje dni pa sem opazila, da ko se doji hitro in težje diha, ob tem pa ima mokro glavico od potenja. Mislite, da bi lahko šlo za kakšno alergije ali je lahko znak česa bolj resnega in bi morali čimprej k zdravniku?

Hvala za vaš čas

Ob poslabšanju znakov vedno svetujemo kontrolni pregled pri specioalistu, ki je otroka že pregledal. Malo verjetno je sicer v tej starosti za seneni nahod, če prej ni imel nobenih alergijskih znakov.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close