Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Dojencek alergicen na vso gosto hrano

Dojencek alergicen na vso gosto hrano

Pozdravljeni, imam fantka starega 9mesecev z atopijskim dermatitisom in alergijami. Problem je, ker se mu z zauzitjem bilokatere goste hrane, stanje koze poslabsa. Kot da bi bil alergicen na vso gosto hrano. Na krvnih testiranjih v bolnisnici je pokazalo alergijo na jajcni beljak, krompir, araside. Na samoplacniskih pa korencek, paradiznik, jabolko, psenico. Se je se kdo srecal s tem, da otrok enostavno ne more jesti goste hrane brez izpuscajev in srbenja? Vecinoma se hrani z adaptiranim mlekom za alergike, po tezi lepo napreduje, srce me boli pa ker je velik jedec in bi tako rad jedu vse, pa mu tako zelo tezko dam, ker potem vedno trpi. A mi zna kdo pojasnit za kaj bi lahkl slo?

Glede na vprašanje sklepam, da odgovore strokovnjakov, specialistov pediatrov alergologov poznate in da vas bolj zanimajo izkušnje dr5ugih mamic s podobnimi težavami.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close