Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja dodatno zdr. zavarovanje

dodatno zdr. zavarovanje

Pozdravljeni!
Dodatno sem zavarovana pri Vzajemni, do sedaj doživljenjsko, sedaj pa sem od njih dobila ponudbo, kjer bi se zavarovala za 12 let, premije bi bile nekoliko nižje, zraven so še dodatne ugodnosti pri zavarovanju v tujini in pravica do drugega mnenja. Zanimala sem se pri Vzajemni, kakšna je praktična razlika med doživljenjskim in 12 letnim zavarovanjem, pa mi niso kaj prida pomagali pri odločitvi. Lahko morda vi svetujete, ali naj se odločim za novo ponudbo ali naj vztrajam pri stari?
Najlepša hvala za odgovor!

Verjetno so vam glede na vašo starost izračunali,da naj bi bila vaša pogodba rentabilna za zavarovalnico še 12. let.Mogoče to pomeni,da je bolje temeljito primerjati obe pogodbe preden se odločite. Nažalost še nisem imel možnosti,da bi se zdravstvenem zavarovanju temeljiteje posvetil,pa tudi za to si bom najbrž moral vzeti čas,saj je tudi na tem področju zapihal svež veter.Prihaja namreč konkurenca,kar pa je dobro za vse nas,uporabnike.
Vse,kar vas zanima,vam bodo na zdr. zavarovalnici povedali,samo na pravo osebo se je potrebno obrniti.

Toliko sem vam namenil,lepo vas pozdravljam, Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

New Report

Close