Za vzajemno vem da je eno leto, za druge pa ne vem, vem pa tudi, da je na večino vprašanj na tem forumu možno poiskati odgovore drugje, pa ljudje vseeno sprašujejo sem, saj če nebi potem foruma nbi več bilo. Zakj pa ne napišeš pri vseh postih, naj si odgovore poiščejo drugje?
Nikaj ni vredu s tvojo logiko? Si imel težave z logičnim razmišljanjem in matematiko že v šoli?
Poglej, agent, gruzna ti je odgovorila že v drugem postu te niti. Torej ne vem, zkaj se pritožuješ, da ti ljudje na forumu ne odgovarjamo.
Jaz sem te samo želela opozoriti, da si popolnoma napačno sklepal, ko si napisal, da iz njenega odgovora sledi, da se do smrti ne da več prekiniti zavarovanja. Opozorila sem te na napako v tvojem logičnem sklepanju(če se pogodbe ne da skleniti za en mesec, še ne pomeni, da se je ne da prekiniti), da ne bi ti ali še kdo drug, ki bere ta forum, morda mislil, da to, kar si napisal, res drži. Nisem imela namena provocirati. Je pa res, da trenutno odgovorjam tudi iz razloga, ker sem brez dela – ker čakam nekoga, ki bo vsak hip prišel.
Mi na forumu nismo krivi, da je zdravstveno zavarovanje v tej državi urejeno tako kot je in da taka ureditev tebi ne ustreza in se zato na nas ni potrebno jeziti.
Še nekaj v premislek: če trenutno nisi dodatno zdravstveno zavarovan in pogodobo o zavarovanju nameravaš skleniti, potem upoštevaj, da ti zavarovanje ne bo veljalo od prvega dne, ampak obstaja čakalna doba, mislim da tri mesece od sklenitve pogodbe (preveri na spletni strani katere od zavarovalnic). Šele po tem času boš zavarovanje lahko uveljavljal pri zdravljenju.