Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Arhiv Sociala Arhiv – Sociala dodatna pojasnila glede vključitve v program

dodatna pojasnila glede vključitve v program

Spoštovani!

Prebrala sem Vaša navodila za vključitev in nikjer nisem zasledila informacij o ceniku storitev, ali morda zdravstveno zavarovanje krije stroške?

Moje naslednje vprašanje je, ali ni absolutno nobene možnosti, da se v program vključiš sam, brez vpletanja družine in ali vrnete življenjepis, če se odločite, da osebe ne boste vključili v svoj program?

Najlepša hvala in lep dan!

Jasna

Imam koncesijo.LP JR

____________________________ dr. sc. med. JANEZ RUGELJ, dr. med. ZASAVSKA CESTA 42 1231 LJUBLJANA-ČRNUČE Tel.: 01/561-31-67, 561-31-71 E-mail: [email protected] Internet: www.preobrazba-rugelj.si

Izjeme so vedno možne. Seveda imate pravico zahtevati vrnitev življejpisa.
Preberite moj splošni odgovor, mi telefoniraje in se zglasite. LP JR

____________________________ dr. sc. med. JANEZ RUGELJ, dr. med. ZASAVSKA CESTA 42 1231 LJUBLJANA-ČRNUČE Tel.: 01/561-31-67, 561-31-71 E-mail: [email protected] Internet: www.preobrazba-rugelj.si

Imam koncesijo. Čemu bi se matarl z vami azto, da bi bilo nekemi drugemu moškemu, ki bi “zabušaval” lepo? Mora se tudi on pomatarti vsaj toliko kot jaz. Ampak bistvo je, da ste “nadzorovani”, da lahko nekdo poroča o vašem prizadevabju za “dvig”. Glavno: Človeka lahko definira samo sekaualni partbner.ČEMU BI SE MATARL Z VAMI ZATO, DA BI NEKEM DRUGEM MO

Prejšen odgovor mi je “ušel” nekorigiran: Mora nekdo sodelovatii, da poroča, da vas “nadzoruje”, da se ne morete izmikati obveznostim. Človeka lahko polno definira izključno spolni partner. LP JR

Ne. kajti vsak človelk v procesu (pre)vzgoje MORA biti o pod “nadzorom” in pod vplivom usreznih refleksij; sicer lahko poroča o sebi napačno, ali celo laže. So še drugi razlogi. LP J. Rugelj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close