Najdi forum

Pozdravljeni !

Imam otroka ki ima holoprozencefalijo. To pomeni, da se mu niso razvili vsi možgani. Koliko jih nima bomo izvedeli ta teden, ko ima magnetno resonanco glave. Odločbe o usmerjenosti še nimamo, ker je še v obdelavi. Zanima pa me nekaj…kakšne pravice nama pripadajo, poleg dodatnega dopusta, višjega dodatka…..baje da lahko ostanem doma in imam plačo kot negovalka, ali to drži ? Poleg tega me zanima, če bo kljub temu lahko hodil v razvojni vrtec ? Vpisala sem ga zaradi tega, da bi ga naučili piti, da bi mu lahko potem odstranili sondo, ker mu drugače grozi gastrosonda. Če nebi imel tega problema ne bi šel v vrtec, ker se mi zdi še prekmal, star bo komaj eno leto.
Hvala za odgovore-

Maja,

odgovorila sem vam že pri temi http://med.over.net/forum5/read.php?126,5265097.
Če vas prav razumem, ste oddali vlogo za usmerjanje (za vključitev v razvojni vrtec). Za dodatek za nego (in morebitno koriščenje nadomestila za izguljen dohodek) morate oddati vlogo na CSD.
Vse ostalo sem vam že odgovorila. Pravice boste našli prav tako na omenjenem linku.
Večina jih jih velja z odločbo o dodatku za nego.

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

New Report

Close