Dodaten zaslužek ali pa poslovna priložnost
Pozdravljeni,
moje ime je Petra in sem stara 24let. Ker v današnjih časih ni lahko dobiti službo sem se odločila, da preizkusim mrežni marketing…
vem, da veliko ljudi ne mara mrežnih marketingov, ker jih enačijo s piramidnim sistemom. To ni ista stvar vendar o tem se bo vsak pozanimal sam…zato pa imamo google kajne;)
Naj preidem k stvari…kot produkt se kupuje in prodaja zlato (naložbeno, čistoča: 999,9 iz priznanih kovnic, ki so na good delivery listi). To je dobra naložba za varno prihodnost…ker penzije tako in tako ne bo…seveda v vsak mrežni marketing je potrebno vložiti nekaj denarja, če hočete služiti več…tu pa imate priložnost začeti tudi brez vložka..vendar pričakujte tudi bolj malo prihodka. Ampak mislim, da je vredno investirati vase in v svojo boljšo prihodnost.
Za več informacij mi pišite na e-mail: [email protected]
Lp
Petra
Priporočam vsem ki znate brat 🙂 ker drugo ni pomembno
http://www.marketagent.info/[/url]
men prinese mesečno 50-200€ praktična zadeva v bistvu sodeluješ v kratkih anketah, ki trajajo nekje 3-5 min in zaslužiš 1 do 2€
če ste predani temu delu lahko zaslužite več kot jaz. Vse je v Slovenjskem jeziku
Lp Katja
mene tudi zanima kako je z tem,ali moraš dati svoj račun in kako ti to izplačujejo?
kako v praksi poteka to delo oz.anketa?ato dobiš na svoj mail od firme nevem …neka vprašanja in pol odgovarjaš oz. klikaš in ena anketa je pol 1e???
kolk je to sigurna stvar,sej vem da je 1e boljš kot pa nič,če hočeš ,ampak vseeno me zanima,da ne bo pol kakšna zloraba podatkov al pa kej podobnega…
hvala za informacije
Priporočam obisk tele spletne strani,ki sem jo najdo na netu Informacije-Miralsplet najdeš vse informacije o zaslužku in še mnogo več.
Pozdravljeni,
lotili smo se najdonosnejših poslovnih priložnosti. Če se vsaj malo najdete v spodnjem opisu, nas kontaktirajte.
Želite sodelovati pri svetovno uveljavljenem poslovnem projektu z visokimi in realnimi cilji? Ste ambiciozni in samoiniciativni ter ste sami sposobni organizirati svoj čas? Želite delo doma ali drugod po svetu, popolno samozaposlitev na projektu ali le dodaten vir zaslužka?
Postanite odločni in se krizi postavite po robu z implementacijo izjemnih idej. Zaupajte uspešnim in postanite del ekipe, ki vam bo s pravimi tehnikami pomagala na vaši poti do uspeha.
Ne zamudite priložnosti in se obrnite na nas, da Vam našo ponudbo osebno predstavimo.
Hmm, sama sem raje zelo previdna glede mlm zadev, ne rečem pa, da ne poskusit. Bi bilo pa lepo, če bi napisali, če je potreben kakšen vložek ter kaj se dobi za morebitni vložek, plus garancija, donosi, ipd.?
Za tiste, ki želijo več izvedeti o mlm in podobnih stvareh, pa priporočam udeležbo na brezplačnem tečaju o delu na domu, ki ga najdete tukaj.
Pa lep dan:)
Živjo,
jaz sem probaval tudi te PTC strani (paid to click) ampak je precej dolgočasno in reeeees počasi služiš. Zdaj sem v cca 1 mesecu zaslužil 70 dolarjev – na računalniku imam nameščen program s katerim delim 10% CPU zmogljivosti. Dokaz http://bit.ly/1kmw9i2.
Brezplačna registracija na http://bit.ly/1fGMnMK. (vključuje telefonski klic na številko v Italiji, ki pa meni ni povzročila stroškov – vsaj da bi vedel ne)…
@tanya21, link ne dela na http://www.mojedelonadomu.si/
lp vsem, R
Nekateri preprosto ne ločijo med pravim mrežnim marketingom in raznoraznimi “fejk zadevami”, od Amwaya, World Ventures in podobno.
Dokler mi bo kdo rekel: “Dobiš odstotke od ljudi, ki jih pripelješ v mrežo” je to zame navaden nateg.
Drugo pa je, če si zastopnik za določen produkt in prodajaš le in zgolj produkt. Poudarjam – le in zgolj produkt. A v tem primeru je to tako: Neko podjetje se odloči, da bo vstopilo na slovenski trg in namesto da zaposli 5 ljudi, najde 10 distributerjev, ki prodajajo produkt. V tem primeru je število distributerjev popolnoma omejeno in je to podobno kot z zunanjimi izvajalci storitev za karkoli drugega. V tem primeru je pa to direktna prodaja, ki z mrežnim marketingom nima dosti skupnega. In tudi podjetje poskrbi za dober marketing svojih produktov, medtem ko v MLM tega praktično ni – dober primer tega je oni World Ventures, ki ga večina ljudi sploh ne pozna, če pa bi bila to res “oh in sploh turistična agencija”, bi se oni oglaševali povsod, kjer je mogoče.
In če bi bil jaz distributer za tovrstne zadeve, bi delal to sam, ker bi se mi šlo za čimvečji zaslužek od provizij. To mi je tudi nekako logično. Zatorej – mrežni marketing NI enako direktni prodaji. Pika.
Definitivno se strinjam z napisanim, a ponavadi je vedno kombinacija vsega. Jaz sluzim denar s direktno prodajo izdelkov in mreznim marketingom. Sicer je vse skupaj komplicirano razlozit v nekaj stavkih, a point pri nasem poslu ni pridobivanje novih clanov ker clanarine ni in od nobenega clana nimas direktne koristi. Prav tako je mozno da nekdo, ki je kao pod tabo v mrezi zasluzi veliko vec od tebe kar se mi zdi cisto korektno in posteno. Pri nas se trzijo kakovostni izdelki pri katerih je tvoj zasluzek razlika med nabavno in prodajno ceno. Drugi nacin pa so tocke in provizija po tockah. Vse je zelo pregledno in jasno. Vsakomur lahko vse pokazem. Produkti so pa fantasticni in so v rangu od 5 do 30 evrov. Ce koga zanima mu lahko dam konkretne. Lahko me dobi na 041 720 477. Ne pricakujte da boste cez noc obogateli ali da bo to vas glavni zasluzek lahko pa si ustvarite 100 do 200 evrov brez vecjega naprezanja. V kolikor dobro trzite pa omejitev navzgor ni. Jaz pac nimam casa za kaj vec in je povprecno 150€ dovolj.
Si želiš dodatnega zaslužka? Bi te zanimala prodaja izdelkov Essens?
Na območju celotne Slovenije se iščejo RESNI, ZANESLJIVI in AMBICIOZNI sodelavci – neodvisni distributerji za prodajo izdelkov Essens, ki imajo vedno več zadovoljnih uporabnikov. N
Odlična priložnost za vse, ki si želite dodatnega zaslužka. Delo lahko poteka od doma. Ni potrebnega denarnega vložka ali članarine, z delom se lahko prične takoj. Fleksibilen delovni čas.
Plačilo: Direktno od prodaje + provizija na uspeh.
Kontakt: [email protected]
Lp, Tjaša
Živjo! 🙂
Menim, da te bo zanimala naslednja povezava! Na njej se nahaja ogromno informacij o zaslužku na internetu! Trenutno je na voljo kar 7 možnosti zaslužka / prihranka!
Povezava do uporabne strani, ki je pomagala do zaslužka že mnogim –> http://www.tinyurl.com/zasluzek-na-internetu
Če mogoče dvomiš o takem načinu služenja denarja si lahko ogledaš tudi dokazila o izplačilih, ki jih redno prejemam (nabralo se jih je že za 4800€) 🙂
Lepo se imej še naprej,
Žiga Sodnik
Pet preizkušenih in realnih načinov zaslužka na spletu:
http://www.goran.si/delo-na-domu/
Vsekakor moreš nekaj vložiti v svoje delo. Jaz sem stvari le preizkusil ali izplačajo ali ne.
Upam, da vam bo kaj pomagalo!
Lep pozdrav
Glede mrežnega marketinga je deljeno mnenje večina tistih, ki še nimajo izkušenj imajo negativno mnenje jaz sem tudi imela in sem še zdaj skeptična vendar sem se pred časom odzvala ponudbi na spletu saj sem iskala dodaten zaslužek, ker sem mlada mamica in bi z dodatnim zaslužkom lahko privoščila vsaj svoje stanovanje v najem.
Ko sem brala ponudbo nisem vedela za kaj sploh gre ampak sem se odzvala šla na predavanje kjer je en gospod predstavil eno podjetje, ki uspešno deluje že 56 let. Mrežni marketing sem tudi sprobala in sem že zaslužila sicer ne veliko ampak zame je to veliko glede na to v kakšni situaciji smo slovenci in smo prikrajšani za veliko stvari saj se večina sprašuje kako bodo kupili kruh zato vam piham na dušo da so ne vsi mrežni sistemi nap********* je pa tako da koliko narediš toliko zaslužiš.
Ker sem še zaenkrat na začetku in potrebujem izkušnje vas prosim da se odzovete mojemu povabilu in poveste svoje mnenje tudi negativno če imate.
Pozdravljeni,
morda bi katero zanimal dodaten zaslužek s prodajo kozmetiko, parfumov in osebne higiene?
naj me kontaktira na [email protected]
Lep pozdrav vsem,
kdor želi zaslužiti kak dodaten evro na mesec, naj si pogleda tale kratek video:
Gre se za preverjeno podjetje, ki deluje že od leta 2003 in je zelo priznano po svetu.
Sprobano deluje, ker sam služim na račun tega podjetja, sprobano tudi dvig denarja na bankomatu z njihovo debetno MasterCard in plačevanje v trgovinah.
Oglejte si tudi mojo spletno stran, če hočete zvesti več o meni in s čim se ukvarjam:
Vabljeni!
Pozdravljeni!
Naj vam povem del svoje zgodbe. Sem študentka ekonomije, drugi letnik, smer marketing. Starši imajo svoje podjetje, kar bi naj pomenilo, da mi finančno nič ne manjka. Pa kljub temu da pomagam doma in sem za to plačana, ob vikendih delam še v enem nočnem lokalu blizu mojega kraja. Če potegnemo črto mi na finančnem področju res popolnoma nič ne manjka. Imam dovolj, da preživim več pa tako ali tako nujno ne potrebujem, bi pa prav prišel kakšen dodaten evro v denarnici. Ampak več kot delam ne morem. Na prvem mestu mi je zagotovo študij, vsak dan delat doma in kasneje še cel vikend cele noči v diskoteki. Ne zmorem toliko. In če bi imela možnost zaslužiti več z enakim ali pa celo manjšim vložkom svojega časa bi se zagotovo posvetila temu.
In tako je dva tedna nazaj do mene prišel en dober prijatelj in me povabil na pijačo. Tekom druženja na pijači mi je začel razlagati o eni dobro poslovni priložnosti. Takoj, ko je omenil mrežni marketing sem zavila z očmi in mu dala jasno vedet da me to ne zanima. Na srečo je vztrajal in mi zgodbo povedal in obrazložil do konca. Kasneje ko mi je predstavil vsa dejstva in mojo vlogo v vsem tem se mi je vse skupaj zdelo neponovljivo in vredno dobrega premisleka.
Sedaj mi pa VI povejte. Kaj bi mi rekli, če vam povem da vem za podjetje, ki je našlo izdelek, ki še ga ni na tržišču, za katerega sem prepričana in lahko s strokovnega vidika trdim, da bo čez leto ali leto in pol najbolj iskana zadeva na trgu? Izdelek je inovacija in je patentiran (vsi vemo, da to pomeni, da ga izdeluje to podjetje in ga ne more nobeno več; prav tako pomeni, da če so dobili patent potem je izdelek res vrhunsko dovršen). Podjetje prihaja iz Amerike in trenutno išče kader, ki bo njihovo vizijo širil naprej po Evropi in ostalem svetu. In naj vam povem še to, da je celotna Evropa še nedotaknjena. To se je zgodilo sedaj in nikoli več. MI smo tisti, ki bomo zadevo širili ven. MI imamo to priložnost. Nam je omogočeno, da si zagotovimo lepšo prihodnost. Smo na samem začetku. Celotno Evropo imamo na pladnju.
Sedaj je pa samo še pomembno, da sami sebe vprašate če si želite dati takšno priložnost v življenju ali ne. In medtem ko se vsak mesec trudite zaslužit nekaj zgolj za preživetje, vam je tukaj na pladnju ponujena priložnost, ki vam z malo truda in malo vloženega prostega časa lahko spremeni življenjski status.
Če kogarkoli zadeva zanima, naj se mi javi in naj mi napiše mail ([email protected]). Obljubim, da si bom za vsakega vzela čas in vsakemu, ki ga zanima razložila za kaj se gre. Ne odlašajte, ker vam bo žal! Jaz sem odlašala teden dni, pa sem v tem času že marsikaj zgubila, sedaj pa samo še pridobivam 🙂
Pozdravljeni
Želim vam predstavil stran, kjer v pol minute dnevno lahko zaslužite 2 €. To velja za prvih 20 dni, potem lahko na dan zaslužiš 3 €, kasneje pa vse več, odvisno od tega koliko miles oz. točk prejmeš na dnevni osnovi. Kasneje je možno zaslužiti tudi več kot 30 € dnevno, kar nanese že preko 900 € na mesec.
Na spodnji povezavi se lahko prepričate, da je stran varna:
http://www.scamadviser.com/check-website/whitepins.com
Predstavitev.
Pojdite na stan http://whitepinsplus.com/ in najprej spremenite jezik. Ko spremenite jezik, kliknite na povezavo SING UP FOR FREE.
Preden nadaljujete z naslednjim korakom, vpišite e-poštni naslov [email protected] in že takoj dobite dodatne Milje. Vaš dnevni zaslužek je namreč odvisen od njih.
Ko vpišete vse podatke, je naslednja stvar, ki jo morate narediti, da potrdite svoj račun s klikom na povezavo, ki jo boste prejeli po pošti in se prijavite.
Zdaj je vse odvisno od vas. Najprej vnesete svoje podatke in preverite svoj račun. Kliknite na MY PROFILE in tam boste imeli priložnost, da vnesete svoje podatke. Z vpisom podatkov boste dobili 20 milj.
Nastavite jezik na angleški in pod napisom PROGNOSIS CALCULATOR boste na desni strani videli napis DAILY OVERVIEW in pod tem bo napisan X, kar pomeni, da tisti dan še niste opravili svoje naloge.
Nato kliknete na spodnjo povezavo X, tam se vam bosta prikazali dve sliki ali pa se boste morali najprej ponovno prijavite, preden boste lahko začeli.
Ko ste prepričani, da ste se pravilno prijavili kliknite na sliko, ki vam je ljubša, in preverite na vašem računu, ali je zabeleženo to kar ste to storili. Če je vse v redu, naj bi bilo videti takole http://i.imgur.com/UPTOEUy.png
S klikom na oznako MY ACCOUNT lahko spremljate svoj zaslužek, na oznaki TABLE pa kakšen naj bi bil vaš zaslužek čez čas (npr. v naslednjem letu)
POMEMBNO: nakazilo denarja na vaš račun lahko zahtevate po 90 dneh. Kasneje, kolikor vem, so nakazila možna vsakih 15 dni. Nakazuje se lahko na PayPal, Skrill in bančni račun.
Želim vam obilo uspeha.
Prilagam vam tudi filmček, ki je sicer v hrvaškem jeziku, vendar upam, da vam bo v pomoč.
https://www.youtube.com/watch?v=VrzAZ0xzdGo&feature=youtu.be
mene zanima kako, zato mi pišite na [email protected]