dodatek za nego
Gospa PetraT mene pa zanima, če dodatek za nego pripada mojemu otroku. V strokovnem mnenju piše tako: vrsta in motnja primanjkljaja, ovire oziroma motnje
– otrok z več motnjami
-dolgotrajno bolan otrok
-otrok z lažjimi govorno-jezikovnimi motnjami
Pri dečku gre za motnjo pozornosti s hiperaktivnostjo ter se kažejo posamezni elementi spektra avtističnih motenj.
V naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Lp.
Lep pozdrav!
Tudi jaz sem šele pred kratkim izvedela da obstaja dodatek za nego otroka.
Ker sem se odločila da bomo poizkusili oddati zahtevek, bi vas vseeno predhodno vprašala če morda veste in da jaz ne upam preveč.
Imam 3 letno hči po operaciji prirojene sive mrene, pol leta nazaj pa ima ugotovljen glavkom. Imamo pogoste kontrole na očesni kliniki, terapijo 3krat na dan, ter že zelo slab vid na eno oko(manj kot na pol metra, naprej nič), na drugo oko dioptrijo. Zdravljenje bo doživljensko, operacija bo ob poslabšanju.
Hvala že vnaprej in lep pozdrav…
Lep pozdrav, še jaz bi si dovolila vprašati, če mi morda lahko namignete kaj lahko pričakujem od oddane vloge…
3,5 leta star otrok, po operaciji prirojene sive mrene, nato strabizem, dioptrija, pred 1 letom ugotovljen glavkom… Očesna terapija doživljensko(zaenkrat 3krat na dan, pogoste kontrole pri zdr.spec…)…
Hvala že vnaprej in le pozdrav!
nikkybo,
žal nisem v komisiji in ne vem odgovora. V pravilniku za določitev ni slabovidnih otrok, ne pričakujte preveč.
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/dodatekNegaOtroka.asp