Dodatek z energijsko vrednostjo
Pozdravljeni!
No tale poletje in vse te prebavne težave so pripeljale do tega da je moj pikec shujšal ima komaj 13 kg pa smo januarja bili že skoraj na 14, velik je pa 97cm, star bo pa septembra 2,5 let. Pa so mi svetovali naj mu dam en dodatek k hrani, pa ne vem kaj? Ali mi lahko Vi svetujete kaj naj mu to dodajam, ker mi že vsi govorijo, joj kaj pa delate s fantom, a nič ne je! Toda on je, največ sadja in zelenjave, meso ima tudi 5 krat na teden, včlasih manj, od tega je samo govedino, purana in piščanca. Za zajtrk mu včasih dam salamo, ker jo obožuje, problem imam samo z jajcem, ker ga ne mara in kakšnega poje na 14 dni-3 tedne! Kaj naj mu dodajam oz. dajem da se malo poredi! Ima najmanj 5 obrokov na dan, ne je pa čokolinota in takih stvari, ker ga zapirajo.
Draga Zvončica,
dodali bi morda več žitaric in maščob. Morda skritih (saj veste, v juhoco 1 žličko smetane ali olivnega olja, zgostiti juhico z gresom, ipd.)
Obstajajo tudi dodatki, ampak pravzaprav so enaki, kot to, kar sem napisala.
Svetujem vam, da pokličete gospo Čampo, dietetičarko na pediatrični kliniki, ki je odlična strokovnjakinja in vam bo primerno svetovala. To so zelo specialne zadeve in teh dodatkov, žal, nepoznam zadosti dobro.
Tel. ped.kl. : 01 52 29 090
lp
Tanč