Najdi forum

dober ginekolog

Že skoraj sem obupala v iskanju dobrega ginekologa!
Zato prosim pomoč- zanima me vaše mnenje o ginekologu Jurci Mirku-Franciju!!!
Najlepša hvala!

A Jurca iz Trbovelj?

Jest imam z njim slabe izkušnje, moja svakinja pa dobre.

Pri meni je ugotovil cisto na jajčniku in jo hotel izrezati skupaj z jajčnikom. Povedala sem mu, da še nimam otrok, a ga to ni zanimalo. Potem sem šla še v KC, kjer se povedala, da se običajno telo samo sčisti takšnih cist. No, in naslednji mesec jo ni bilo več. Če bi poslušala dr. Jurca, danes ne bi bila mamica.

Pri svakinji je bila pa druga zgodba. Pri porodu so jo skoraj zafurali (v porodni sobi je bila 1 dan in pol) je imela že zastrupitev krvi. Potem je prišel v dežurstvo dr. Jurca (ura je bila 10 zvečer) in vso ekipo nakuril. Svakinja je šla pod narkozo, sledil je carski rez, ta malega so pa oživljali. Tako je dr. Jurca rešil življenje obema.

Kolikor sem potem še o njem slišala, je nežen G, je pa tak, da rad dela paniko in te rad da pod nož. No, včasih panika tudi rešuje življenja.

da Jurca iz trbovelj!

Če misliš na ginekologa Jurcata iz Trbovelj ti lahko povem, da je moj ginekolog že sigurno 10 let in ga ne bi menjala za nobenega drugega. Za žensko se resnično zavzame in jaz zaenkrat še nimam slabe izkušnje z njim. Je resnično razumevajoč in ženski prisluhne. Naj ti povem, da se z njim lahko zmeniš marsikaj in te prav materinsko pomiri. Je resnično dostopen in tudi dober zdravnik oz. ginekolog.
Tudi jaz sem imela ciste na obeh jajčnikih, a ker sem bila takrat še brez otrok mi je po laparoskopiji sam svetoval, da sem še premlada, da bi kaj rezali in da vodne ciste tudi same od sebe počijo.
Naj ti povem, da k njemu prihajajo pacientke iz cele slovenije, čeprav nekateri tako radi pluvajo po Trboveljski porodnišnici. Ravno pred kratkim sem imela pregled in sta bili v čakalnici pacientki ena iz Kopra in druga iz Maribora.
Torej jaz ga lahko samo pohvalim, mogoče pa ima katera tudi kakšno slabo izkušnjo.
Pa lep pozdrav

G.jurco vsi hvalijo tudi še mioja stara mama,da je fajn.In ji vrjamem.
Jaz imam sicer Mlinariča v Zagorju in je tudi fajn.
LP

Pozdravljeni!

Namen se imem preseliti v bližini Litije in bom potrebovala novega ginekologa ali ginekologinjo. Zanima me kakšne imate izkušnje v zdr. domu Litija? Sem v drugem mesecu nosečnosti. Koga mi priporočate? Hvala vam za podane besede😊

Lp mala

V litiji probaj priti k Dr.Pogačniku ki pride iz Trbovelj mislim, da dela ob sredah popoldne, on je moj ginekolog že 21 let je odličen.Jaz namreč hodim k njemu v Trbovlje

New Report

Close