Dimnikarske storitve
Predlagam da pišete na ministrstvo, če se ne strinjat s sedanjo ureditvijo dimnikarskih storitev, ki vas sili, da ne morete izbirati dimnikarja, kot se temu v demokraciji pritiče, ampak vas silijo, da je za vaše območje dimnikar koncesionar in on zapoveduje kako in kaj. Mnogi ljudje so nezadovoljni, v mojem primeru je bilo celo tako, da mi je en dimnikar pred leti celo grozil in me izsiljeval z inšpekcijo,ker sem mu dejal da z njegovimi storitvami nisem zadovoljen in da ne razumem, kdo lahko meni zapoveduje koga bom izbral za opravljeno delo. Moje mnenje je , da je to skregano s tržno ekonomijo,mramor pravi da nismo več v komunizmu, meni se pa zdi tako. V hišo ti ne sme stopiti policist brez sodnega naloga, dimnikar v mojem primeru pa se po tvoji parceli sprehaja kot da je vse njegovo. Če ne boste izrazili protesta in pisali na vlado in ministrstvo bodo verjeno za naslednjih 20 let spet podelili koncesije in ne boste mogli nič. Slišim, da so pritiski s strani določenih podjetij ogromni, saj vedo, da če bo tržna ekonomija, da bodo mnogi izviseli in bodo morali biti veliko bolj prijazni kot so.Če vam je pa prav tako kot je, potem pa vredu. če vam pa ni vredu in ne boste o tem pisali na ministrstvo, bodo oni mislili da ni pritožb na sedanji sistem in sprememb ne bo.