Dileme z bivšo/bivšim partnerjem
Pozdravljeni MON-ovci. Nekako čutim, da vam dolgujem obvestilo o moji situaciji. Skratka, žaljenje, zmerjanje, skrivanje telefona in še kaj…Sodu je izbilo dno: ujela sem ga pri sms-anju in skrivanju telefona, vztrajala sem pri pojasnilu in pri navkrižnem spraševanju se je ujel v zanko in priznal prevaro, ki traja že kar nekaj mescev. Sliši in videva se z žensko in drug drugemu predstavljata tolažilno nagrado. Skratka; sem spakirala kufre in se odselila, njega pa pustila gospe, ki igra njegovo psihoterapevtko. 🙂
LP
Po proučitvi strokovne literature, člankov, tega foruma, branju knjig, sem prišla do ugotovitve da moj bivši ima vse tipične lastnosti človeka z narcistično osebnostno motnjo (ena od vrst mejne osebnostne motnje). Boli me dejstvo, da sem takem človeku zaupala, da sem se pustila razvrednotiti in dvomiti v svoje občutke. Skratka zdaj sem vesela, da sem zaprla to poglavje nefunkcionalne zveze, se pobiram in vsak dan prehodim korad dlje do zastavjlenega cilja v življenju. Hvala vsem za pomoč!