Najdi forum

Dileme z bivšo/bivšim partnerjem

Pozdravljeni MON-ovci. Nekako čutim, da vam dolgujem obvestilo o moji situaciji. Skratka, žaljenje, zmerjanje, skrivanje telefona in še kaj…Sodu je izbilo dno: ujela sem ga pri sms-anju in skrivanju telefona, vztrajala sem pri pojasnilu in pri navkrižnem spraševanju se je ujel v zanko in priznal prevaro, ki traja že kar nekaj mescev. Sliši in videva se z žensko in drug drugemu predstavljata tolažilno nagrado. Skratka; sem spakirala kufre in se odselila, njega pa pustila gospe, ki igra njegovo psihoterapevtko. 🙂
LP

Me veseli zate, da si se odločila zapustiti moškega, ki s teboj ni ravnal lepo.
Vzemi si čas zase, predelaj stvari, ki so te v tej zvezi poniževale. In uživaj! Danes je spet tako lep sončen dan, kar vabi ven!

Po proučitvi strokovne literature, člankov, tega foruma, branju knjig, sem prišla do ugotovitve da moj bivši ima vse tipične lastnosti človeka z narcistično osebnostno motnjo (ena od vrst mejne osebnostne motnje). Boli me dejstvo, da sem takem človeku zaupala, da sem se pustila razvrednotiti in dvomiti v svoje občutke. Skratka zdaj sem vesela, da sem zaprla to poglavje nefunkcionalne zveze, se pobiram in vsak dan prehodim korad dlje do zastavjlenega cilja v življenju. Hvala vsem za pomoč!

New Report

Close