Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija deviacija pretina, rinitis in tinitus

deviacija pretina, rinitis in tinitus

Spoštovani.

Imam precej zoprno zadevo. Deviacijo desnega nosnega pretina, zadebeljeno sluznico in pa tinitus, ki traja 1,5 leti. Sluh je odličen. S tinitusom sem se soočila in ga psihično dobro kontroliram, sluznica pa tako-tako, požiram sluz, spiram s fiziološko, zvečer uporabljam Nasonex, ki pa ne daje nobenih rezultatov. ORL pravi,da je vse skupaj povezano, nisem opravila nobenih posebnih preiskav, ker je moj sluh bp.
Zadnje čase pa se mi pojavlja tudi nekakšno škripanje v višini nosu, nad nebom, tudi ,ko mirujem z glavo. Čutim tudi pritisk v sinusih. Sliši se kot nekakšno pretakanje peska v glavi in pokanje, zelo neprijetno. So taki zvoki lahko povezani z mojo situacijo, imate kaj izkušenj s tem,kar sem opisala? Kako se to sploh da razložiti, je to kakšen pesek, zračni mehurčki? Res je neprijetno, človek se potem še ustraši in pomislim,da mi bo zdaj zdaj “razgnalo glavo”. Zanimivo je,da se mi to v ležečem položaju ne dogaja. Nimam glavobolov, tudi vrtoglavic ne, z vratno hrbtenico zaenkrat nimam težav, tako,da upam,da ni kaj drugega in da je težava mehanska. pokanje je tudi precej pogosto, vsak dan, skozi cel dan, ne glede na mirovanje oz. intenziteto gibanja.

V naprej hvala.

VAŠIH TEŽAV SI NE ZNAM RAZLOŽITI..PRIPOROČAM VAM POSVET Z ZDRAVNIKOM, KI VAS JE OBRAVNAVAL, SAJ SE LE S PREGLEDOM IN EV. DODATNIMI PREISKAVAMI MOGOČE VSE SKUPAJ RAZVOZLATI.
LEP POZDRAV,

*************************************************** Dr.sc. Igor Fajdiga, dr. med., specialist otorinolaringolog Dogovor za zdravljenje smrčanja 040 870665

New Report

Close