Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Čustvena inteligenca, komunikacija in odnosi Depresija in njeni simptomi pri starših in njihovih otrocih

Depresija in njeni simptomi pri starših in njihovih otrocih

Pozdravljeni,
moje ime je Urška Jesenovec in sem študentka magistrskega programa zakonske in družinske študije v Ljubljani. Prosim za pomoč, da bo moje magistrsko delo hitreje nastajalo. Pogoj za izpolnjevanje ankete je, da imate vsaj enega otroka v starosti 6-17 let. Hvala.

http://www.xn--zd-mta.si/1ka/a/725

Rešila sem anketo, ker me tema zanima, na koncu pa sploh ni opcije vpisa el. naslova za rezultate!!!!!!!!!!
Nikdar več ne nasedem!!!!!

Zakaj bi pa NASEDLA? A ti je kdo obljubil rezultate pred reševanjem?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda mi je: preberi spodaj. Samo zaradi tega sem šla reševat anketo… Ampak saj najbrž bo rezultat itak neuporaben, oz. samo magisterij…

Spoštovani!

Moje ime je xy in sem študentka magistrskega programa zakonskih in družinskih študij ( Univerza v Ljubljani). Trenutno delam raziskovalno nalogo o prisotnosti simptomov depresije pri starših in njihovih otrocih. Za uspešno opravljeno delo pa bi potrebovala tudi vašo pomoč. Pred vami so vprašanja, ki se nanašajo na družinsko klimo in vedenje ter simptome vas in vaših otrok. Izpolnjevanje je povsem prostovoljno, vendar bom zelo hvaležna, če boste vprašalnik izpolnili/a. Izpolnjevanje bo trajalo približno 15 minut. Odgovori so anonimni. Že vnaprej se zahvaljujem za sodelovanje. Če želite izvedeti rezultate te raziskave, napišite na koncu tudi svoj elektronski naslov, kamor vam jih lahko pošljem ( opozorilo: če želite ostati anonimni, morate napisati anonimni e-naslov).

New Report

Close