Najdi forum

živjo

najprej bi pohvalila vaš forum 🙂

imam pa eno prašanje…
mislim da sem depresivna… ko sem na netu iskala informacije glede tega stanja, sem našla nekaj kar je čist značilno zame – jeza, živčnost (učasih bi najraj “usekala” vsakega ki mi pride nasproti :), jok (včasih jokam po cele noči, včasih brez razloga..), nespečnost (pokonci sem tudi celo noč…)
jokam brez razloga…
ne vem več kaj naj 🙁
par let nazaj sem poskusila s samomorom,vendar me je srečala pamet ko sem vzela v roko nož in si nisem storila nič.. zdej me je ta misel minila..
še en problem je.. glede spolnosti… ne maram sexa! kadar koli moj fant hoče kaj glede tega, začnem jokati… ne morm se pripravit niti do tega…

kaj naJ?

hvala za odgovor in LP

Pozdravljeni!

Pred dvema letoma sem zaradi slabega počutja, nenehnih slabosti, nespečnosti, bolečin v želodcu,… obiskala psihiatra in se po pogovoru odločila za zadravljenje. Predpisal mi je tablete EDNORAX. Jemala sem jih 1 leto, nato sem terapijo prekinila, ker se je stanje občutno izboljšalo. S tem se je strinjal tudi moj zdravnik. Po približno 3 mesecih pa se mi je občasno ponovno pojavljala slabost oz. enaki siptomi kot pred zdravljenjem. Ali je potrebno ponovno začeti z jemanjem zdravil, saj se bojim, da bom ponovno zbolela.
Zanima me tudi, ali po dolgotrajnem jemanju Ednorax tablet postaneš odvisen?

Spoštovana Roza,
enoletno zdravljenje le v določenem procentu zagotavlja trajno dobro počutje brez depresivnih simptomov. Ker pa vam je zdravilo prvič dobro pomagalo, bi kazalo zdravljenje ponoviti.Edronax ne povzroča odvisnosti

New Report

Close