Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost depilacija pod pazduho

depilacija pod pazduho

Zanima me kako in kaj glede depilacije pod pazduho. Kaj priporočate: britje, krema, vosek,…? A potem kaj pika, srbi, ipd.?

Pohvalno da se enkrat tudi moški začnete depilirati pod pazduho. Kako grdo zgleda tisti šop dlak. Vosek ne pride v poštev ker se okoli bezgavk ne sme uporabljati. Depilacijska krema je najboljša, lahko se pa tudi obriješ. Vendar je to prirezovanje dlak in pričnejo hitreje rasti, kot pri depilaciji s kremo.Pika pa tudi ko pričnejo spet rasti, lahko tudi srbi. Za boljše počutje se kar da izdržati.
lp

res pohvalno, da zacenjate tudi fantje malo mislit na higieno. Jaz mislim, da je britje kar vredu, ker z ostalimi stvarmi nimam dobrih izkušenj. Mislim, da je večja vejetnost za kako vnetje kože, če uporabis depilacijsko kremo, kot če uporabisš brivnik.

Meni pa v kozmetičnemu salonu pazduho zdepilirajo z voskom.
Zakaj se ne bi smel vosek uporabljati.
Od kod ti ta informacija?????? lp

Jaz se pod pazduho brijem toda si kožo vedno zmočim,nikoli si ne brij na suho kožo,ker te bo peklo.Bo britju se namažem z de roll-on NIVEA (brez alkohola) in me nič ne peče, ne pika in ne srbi.Ne pika,ker se redno brijem vsaj 1* tedensko,če ne večkrat,tako,da dlake ne uspejo zrasti toliko,da bi pikale.
LP:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close