Najdi forum

denarnice in barve

Imam denarnico rjave barve. Je to v redu ali ne?

Ne, ni v redu.

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

Hvala za odgovor. Vendar moram povedati, da se mi je ta denarnica ob nakupu dopadla. Kaj pa je narobe z rjavo barvo?

V življenju smo pogosto vpeti in se odločamo med:
– všečnostjo in
– funkcionalnostjo.

Energije imajo svoje zakonitosti medsebojnega prepletanja in soodvisnosti, glede na harmonijo in lepo.

Rjava barva po svoji vibraciji “izčrpava” osnovno energetsko zamisel finančnega pretoka in želene stabilnosti – vedno imeti dovolj denarja.

Mi si v fs želimo in tudi zavestno prizadevamo podpreti/bodriti/hraniti prav to či: srečnih okoliščin, blagoslovov, blaginje, bogastva in denarja. Vibracija rjave barve ne naredi tega pričakovanja, njena narava je pač takšna in to je treba sprejeti, ne glede da vam je všeč – ona upočasni finance.

Rjava denarnica bi morala obvezno biti v kombinaciji s turkizno ali aqua marin ter še bolj obvezno temno zeleno ali temno modro barvo ter špricano teksturo – nujno!

Vedno polno denarnico evrov vam privoščim!

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

Super hvala za dobre želje. Bom čimprej zamenjala denarnico. Drugače pa hvala za vaš forum. Se že dva dni “pasem” na tem forumu in vidim da je tale fs neskončen. Sicer sem že pred leti pregledovala ta forum. Rada bi naredila red v stanovanju, pospravila staro šaro, pa imam en problem. Mož se drži starih stvari kot pijanec plota. Ko beseda nanese na odmetavanje šare, spremeni temo. Mogoče imate kakšen nasvet, kako bi ga lahko pripravila do spremembe. Aja še to. Kaj tudi v oblačilih rjave, peščene barve ni dobre energije? Hvala-

Lepo to, da boste zamenjali denarnico v temno zeleno in/ali temno modro, lahko pa tudi črno.

Fajn da uživate v vseh info na forumu, še bolj fajn bo, ko boste začutili praktične rezultate iz fs.

Imam nekaj nasvetov, glede pasivnosti vašega moža.

Najprej to, da ga še naprej imejte rada in mu pošiljajte le ljubezen. Bodite ga vidno vesela, posebej takrat, ko nekaj pospravite! In vas prevzame tisti vam dobro znani občutek radosti češ, kako je lep občutek, ko je stanovanje pospravljeno. Nakar si privoščite latte macchiato, se debelo usedite in samo še uživancija v prizoru minulega dela 😉

Potem, bodite dober in resen vzornik veselega pospravljanja vsega po stanovanju, kot tudi lastnih stvari. To pomeni, da se njegovih stvari ne dotaknete, saj so njegove in le njegova dolžnost. Morebiti mu bo to vaše le na videz nezanimanje zanj, v smislu “Gandijeve tihote”, seglo do srca in potem veselo šlo gori do razuma in ga bo prebudilo – morebiti! Če se ne premakne na to foro, potem spada v večinski del brezskrbnih lenih mož, za katere žene vse postorijo, pač takega imate, kaj čmo, takle mamo.

Vzemite knjigo od Karen Kingston, “Ustvarjanje svetega prostora” in jo berite, ko je mož doma. Ko pa vi kam odhajate, mu ljubeče, a strogo (berite: disciplinirano resno!) recite:
“Glej, lepo prosim, da se mi niti ne dotakneš moje čudovite knjige!”
In ponosno, a tiho odidete, kamor ste pač namenjeni.

Eto, to je le nekaj (na pol šaljivih) nasvetov, kako ozavestiti zaspanega moža. Ves čas vašega prizadevanja motiviranja o skupnem čiščenju stanovanja, vam bom pošiljal energetsko podporo. Eto, od zdaj naprej boste vedeli, da imate vedno eno moško podporo, pač mojo ;-)))

Rjava barva v oblačilih, barvah sten stanovanja in opreme je za nekatere energetske skupine najbolj koristna! To vemo iz izračuna KUA (poiščite ta naslov med pripetimi in si izračunajte vaš KUA).
To pomeni, da ne smemo posploševati fs pravil, sploh pa res ne v fs!!
Ker gre za neskončno modrost, kot ste sami ugotovili in je res mnooogooo pestrih pravil.

Vsako dobro.

Iskrena hvala za nasvete in energijsko podporo. Sem bom trudila da uspe. Po težkem dnevu se prileže toliko pozitivnosti kot jo premorete vi.
Sem pa že včeraj računala svojo KUA pa se mi nekako ne izide. Ne najdem razlage.
61-4 = 57
57: 9 = 6,3
61-54 = 7
Še 1x hvala vam za pomoč. Očitno bom morala še veliko delati na fs.

Pa ne 61-54!
Temveč 57-54=3

Torej, vaša či (in tudi ki) je mali Les 3.

To praktično pomeni, da prav za vas niso primerne do zdaj naštete barve: rjava, bež, peščena, tudi rumena…karirasti vzorci in horizontalne črte na oblačilih itd.

Čuvajte se svoje jeze vsak dan zjutraj od 05:00 do 08:00!
Naj vas vsi takrat pustijo pri miru – izborite se za te, za vas zelo pomembne tri ure.
Najbolje je, da prespite jutro, šele potem zelo počasi “pridite” v nov dan, sicer boste preobremenili svoja jetra in žolč.
Moža prosite, da vam zjutraj da mir in naj bo pozoren ter zelo nežen z vam.

Mirno noč.

Zanimivo. Pa ravno te barve me najbolj privlačijo za tekstil – oblačila. No poleg teh še ciklamna, temno in svetlo modra, črna. Mi prosim samo še to poveste katere barve so
v redu in pa ali imate kdaj še kakšne delavnice na relaciji Ljubljana ali Gorenjska ali pa kakšna literatura? Kar je res pa imam rada svoja jutra v miru. Prespati jih ne morem, ker grem ob 6 uri že na pot v službo. Kar se tiče moža je v redu, je bolj nočni tip in zjutraj spi ;)) Hvala, hvala vam za vse odgovore in vse lepo vam želim.

Super, da vas privlačijo ravno te barve iz skupine Prsti, ker imate k temu pripadajoče prirojeno šibke notranje organe: želodec, trebušno slinavko in vranico, zato vam vibracije rjave, bež…. ojačajo te organe. Samo ne pretiravati s tem barvam, enkrat do dva krat na teden nekaj teh oblačil.

Vaše koristne barve so od elementa Vode 1 kot primarne. In dnevne od energije Ognja 9, ki so sekundarne.
Lahko občasno imate tudi svoje barve Lesa 3, ni pa treba tudi z njimi pretiravati, se pravi občasno jih imeti.

Ne smete pa imeti barve in teksture elementa Kovine, ki vas uničujejo in ovirajo pretok či.

Lahko prespite jutra vsak vikend, vsak praznik kot je današnji, če ne greste k maši, ter med dopustom. Med vožnjo v službo bodite skrajnje previdni in ne vozite nikoli v naglici prav zjutraj, posebej ob luni (vsak teden je neka luna), kot tudi ob svojem neugodnem bioritmu, ko imate kritičen dan! Vsi našteti dnevi so energetsko zahtevni in ekstremni ter nas silijo v nevšečnost. Zato je dobro, da vemo kdaj so in jih ozavestimo ter sprejmemo.

Vse našteto in še mnogo več dobite na fs delavnici, ki je individualna. To pomeni, da pridem k vam na lepo Gorenjsko in vam prinesem izdelan elaborat 25 strani “Osebni fs”, ga pojasnim v detajle. To je priročnik o vaših energetskih danostih in njih definicije, ki dajo vaše karakteristike. Sokrat je rekel: “Spoznaj samega sebe”. Lahko vas spoznam z vam – s samo seboj :-)) Ko mi zaupate svoje rojstne podatke, lahko vam o vaših lastnostih govorim celi dan. A ni to fajn.

Na delavnici tudi obvezno pregledam vaše stanovanje, da ugotovim energetske zastoje in dobite praktične fs nasvete, med drugim tudi pojasnilo okrog energetskega čiščenja vseh bivalnih prostorov.

Eto, pa lep praznik.

Pozdravljeni,

mene pa zanima, če je vredu, v kolikor je denarnica črna in ima na sebi velik okrasni kovinski dodatek v srebrni barvi. Torej zanima me, če je lahko dodan kakšen okrasek ali mora biti cela samo črna ali samo temno modra oz. temno zelena.

Zanima me konkretno za krasek, ki ga omenjam ter tudi še za kakšen drug okrasek, če je npr. na kakšni denarnici.

Hvala, lp

Zdravo!

V bistvu je lahko kovinski okrasek, pa še srebrn, že to vibrira bogastvo.
Vendar!
Zagotovo bi vedel, da lahko, če bi videl ta okrasek, saj tudi oblike oddajajo či, tako kot barve in materiali. In potem ne smemo imeti takšno obliko, ki oddaja negativno energijo, ker le-ta posledično vpliva na vaše finance.

Če objavite fotko okraska, dobite popoln odgovor, ker ga bom analiziral in definiral, kar je v ravno nastopajočem mesecu device zlahka narediti.

New Report

Close