Najdi forum

denarna pomoc

Sem studentka, imam majhnega otroka, pricakujem se enega. Moj fant je nezaposlen, pred kratkim je izgubil status brezposelne osebe (se je pritozil in caka na odgovor). Ali mu ob rojstvu otroka pripada kakrsen koli dohodek ali pomoc…
Hvala za odgovor in lep pozdrav!

Nisem si mislil da obstajajo tudi tako neresni ljudje.
sorry ampak to je pa neki kar mi ne gre v lajtnge. študiraš,mož doma zrak meša(se pritožuje),otroci pa ….

ampak gospe ODGOVORNOSTI še nista spoznala.pohitita dokler je še čas,zaradi takih napak razpadajo zakoni in otroci postajajo žrtve…

G. Tolar!
Kolikor sem jaz opazila, vi na teh forumih skozi obtožujete ljudi, da so neodgovorni, da so si sami krivi in podobno. Sprašujem se, kdo pa ste, da tako sodite druge? Tukaj se ljudje oglasijo z namenom, da jim kdo pomaga, jim da kakšen nasvet,… Nobeden ne rabi vaših obtožb! Že tako se nekateri verjetno počutijo sami dovolj krivi za svoje stanje, pa čeprav niso vsi sami krivi. Ljudje se ne rodimo vsevedi in vsakemu lahko kdaj spodrsne in naredi napako. Pa zato ni rečeno, da je neodgovoren in kaj vem vse še. Malo se zamislite gospod in moj nasvet: če ne morete pomagati, bodite raje tiho. Lahko si mislite svoje in se pogovarjajte s sebi enakimi. Na žalost je dosti takih, ki znajo samo udrihati po drugih. Sami sebe pa ne vidijo.
Oprosite, malo me je pogrelo, ko sem prebrala dva vaša odgovora na različna sporočila in čutila sem potrebo, da vam povem kar mislim. Mogoče sem tudi jaz malce pretiravala, toda še vedno sem enakega mnenja.
Lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close