Najdi forum

delo v Švici

Me zanima, če ima kdo kašne veze za delo v Švici, sam ne pridem blizu zaradi neznanja nemščine, ki bi se jo naučil naknadno, govorim samo angleško, zato bi začel pri nekomu, ki je naše gore list, delam pa res lahko čisto vse, tudi šofer tovornjaka sem, pa razna obrtniška dela itd.

prid gor pa bos vidu kako se dela u svici, presvico bos

Za transporterja- se vidi da nisi kaj prida delavec in zraven tega se da pa tudi tvoj iq razbrati.
Darjan te je prašu za nasvet če ga imaš seveda?
Samo zgleda, da nedojemaš vprašanja!
Človeku pomagaj, če seveda znaš, če si pa tok glup, da nedojemaš vprašanja potem pa odvečne komentarje zase zadrži boš vsaj izpadel pametnejši pa četudi nisi.
Nič hudega uživaj v svoji nesreči in bedi.

hvala

Men se pa zdi da je transporterjev odgovor kar u redu, pove vse v eni frazi. V svici bos svical. Jaz bi sel raje kam drugam. Svicarji so najbolj zaguljeni ljudje v evropi, tam se je zbral gnoj sveta, in se sovrazijo sami s sabo kaj sele revne balkance.Fuj. Se mati Tereza jih ni mogla.
Lp Brit
PS: Prosim da drzite debato na kulturnem nivoju. Hvala.

Smo 3 fantje ter Imamo podjetje kjer je vsak samozaposlen, ukvarjamo se z slikopleskarstvom ter fasaderstvom radi bi razširili svojo dejavnost v tujino EU zato potrebujemo pomoč. Provizija zajamčena od pridobljenega dela.Imamo znanje tujih jezikov.Odgovore pošljite na mail [email protected]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close