Najdi forum

Delo na crno je kaznivo in kot tako je denarno kaznovano!

Vidim da veliko medicinskih sester nudi storitve,ki spadajo pod socialne storitve in to predvsem v popoldanskem casu!

To pomeni ,da dejavnosti nimate prijavljene in delo opravljate na crno!

Inspektorji so bili obvesceni o problemu nudenja zdr. nege na crno in napovedujejo poostren nadzor nad izvajanjem socialnih storitev!

Za izvajanje teh storitev so ustanovljeni posebni drzavni zavodi za pomoc na domu in pa nekaj podjetji,ki imajo vsa potrebna dovoljenja za izvajanje storitev iz podrocja sociale!

http://www.mddsz.gov.si/si/delovna_podrocja/sociala/izvajalci_na_podrocju_socialnega_varstva/dovoljenje_za_delo_sociala/

Tukaj si lahko ogledate katera podjetja ima pridobljena vsa dovoljenja!

Ponavljam DELO NA CRNO JE KAZNIVO!!!

Inšpektor

Napisal: Laž je v Sloveniji postala vrednota
Datum: 12.06.2009 13:01

Predsednik Zares in minister za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo Gregor Golobič je danes na sedežu stranke sporočil, da ne bo odstopil s položaja ministra in se ne bo umaknil iz politike.

Odgovori•Citiraj sporočilo
Re: Golobič ne bo odstopil s položaja
Napisal: Tajkuni ponovno odpirajo šampanjce
Datum: 12.06.2009 14:19

Če bi Golobič nameraval kdaj odstopiti, bi to storil takoj. Šlo je le za prozoren manever manipulacije z državljani, v katerem sta sodelovala tako predsednik vlade kot tudi predsednik države.
Lansko jesen, ko je tranzicijska levica sestavila vlado, so slovenski tajkuni odprli prvo veliko steklenico šampanjca. Danes, ko je lastnik poštnega nabiralnika na Nizozemskem, ki je ob tem še predsednik stranke Zares in minister v Pahorjevi vladi, sporočil slovenski javnosti, da ne bo odstopil, tajkuni odpirajo novo steklenico. In to ne samo tisti okrog lastniških hobotnic DZS, Hram, Dnevnik, G7 ali Gozd, temveč tudi tisti okrog Pivovarne Laško in Istrabenza, ki sta jih Gregor Golobič, stranka Zares in njihov medijski stroj doslej napadala. Kako bo lastnik prikrivanega poštnega nabiralnika na Nizozemskem, ki je hkrati minister in predsednik vladne stranke, še lahko očital poštne nabiralnike tajkunom iz Laškega, ne da bi se mu smejala celotna država?

Vlada Boruta Pahorja je z današnjo odločitvijo ministra Golobiča in predsednika Pahorja izgubila velik del kredibilnosti. Z neodstopom Golobiča vladna koalicija ni bila rešena, temveč je sama sebe potisnila še globlje v močvirje neverodostojnosti. In to času, ko spopad z gospodarsko krizo na prvem mestu zahteva odgovorno politiko. Žal vladna koalicija vleče za seboj v brezno celotno državo, ki zaradi nesposobnosti vladajočih, zapletenih v ukvarjanje samih s seboj, v krizo tone dvakrat hitreje kot ostala Evropa.

Odgovori•Citiraj sporočilo
Re: Golobič ne bo odstopil s položaja
Napisal: zelo razočarana
Datum: 12.06.2009 14:23

Jaz sem pa mislila, da bo levica pokazala, da je boljša, kot so bili prejšnji “desni vladarji”. Me je sedaj tole tako razočaralo, da ne morem povedat. Mislim, da niti čez 3 leta še ne bom pozabila in na žalost: spremeniti bom morala svoje prepričanje. Ne, ne gre samo za laž, je še vse drugo zraven, ki kaže na to, da si je treba še veliko nagrabit. Tisto, da se je zlagal mi ni najhujše. Hujše je, če minister svoje premoženje skriva v davčni (bivši) oazi, hoče za svoje telekomunikacije…. Jao, jao, jaz se bom danes težko pobrala.

Kaj pa vse te vedeževalke-ci, ki NE izdajajo NOBENEGA računa nobeni od naivk in naivcev in ki izkoriščajo slabo stanje tako, da jim izpulijo še tiste uboge evrčke, ki jih premorejo, da bi slišali kakšno sanjsko novico?! Cene pa se gobljejo od 25 – 125€ za slabo uro ali manj. Se vam zdi to normalno?

dela na crno je vse vec zaradi delodajalcev k nam dajejo premali dohodek.
oziroma nas vse vec ugotavlja da nas vlecej za nos!!!poraz za slovenijo!!!
ne razumem pa tega kako lahko to drzava podpira???
zivim v najemu ker si pac ne morem privosciti svojega koticka.
zaposlena pa sm v proizvodnji in je moj delodajalec agencija s tem pa ne razumem zakaj drzava podpira agencije ce imamo zavod za zaposlovanje???
naj povem,placujem najemnino 300 eur plus stroski 120 eur
ste se uprasali kje je osnova za prezivetje???
in pravite da je premalo slovencov, kako naj jaz naredim in v koncni fazi skrbim za otroka ce pa nimam niti z sebe?kako?
vam povem odgovor politikov ki si grejejo rit?
crkni da bo ostalo nekaj fingov za nas!!!

dragi inšpektor,
ko mi boš lahko povedal, kako uradno preko agencije ali kakorkoli drugače najdem negovalko, v tem trenutku, ki bo za mojo nepokretno ali kako drugače pomoči potrebno mamo skrbela, se pa zopet oglasi.
Do takrat pa ne seri, ker ne veš kako je, ko si v takšni situaciji.

New Report

Close