delo do 65
Upam da bodo sprejeli, saj je – glede na staranje prebivalstva – edino smiselno.
Delovna doba pa seveda bo važna še naprej. Najbrž bo tako, da boš moral imeti toliko in toliko let delovne dobe, oz. najmanj 65 let. Sam itak pričakujem, da bom delal vsaj do 70…
Aha… v obvestilo vsem, ki jim pisanje ne bo všeč; Ne, nimam jih 20. Sem v 40+
Sem skoraj 50, pa se tudi strinjam z Rokom. Ne bi bilo fer, da se še tako “mladi” in sposobni šlepamo na ramenih svojih otrok.
Poznam pa kar nekaj tičev, ki so šli v penzijo že pred 50-im in vam povem, da se mi zdi butasto, da plačujem za takšne krepke može in žene. Jaz ne bom ena izmed njih, se mi ne zdi v redu, poleg tega pa mislim, da se na ta način izoliraš iz družbe in dogajanja, pa še možgani se ti predčasno skisajo.
Torej, moja želja je, da bi lahko delala in ostala v formi, ne pa da mislim na penzijo.
Še video o tem predlogu – delu do 65 leta za vse: http://www.seniorji.info/POKOJNINE_IN_FINANCE_Ali_bomo_vsi_delali_do_65_leta
lp Janez
Še moje mnenje. Sam imam službo katero bom lahko opravljam tudi če bom 65 let star, vizijo imam da bi delal še po 65 letu starosti. Tudi sicer sem zdrav. Do penzije imam še 17 let. Tako, da me osebno nič ne moti delo do 65 leta. Nekje je bilo rečeno naj gredo tastari čim prej v penzijo, da bodo naredili prostor mlajšim. Tu se moram nasmehniti. Seveda logično. To je mnenje mladega človeka brez skužbe in tudi popolnoma legitimno mnenje. Je pa seveda tudi legitimno mnenje 65 letnika, da noče na silo v penzijo, ko je 65 let star.
Veliko se govori , da starejši rinejo čimhitreje v penzijo! Ali smo pozabili na začetek 90 let, ko je država podjetjem plačevala, da so le ta prisiljevala odod delavcev v penzijo? Ali se ne zavedamo, da še sedaj veliko / tudi zelo uspešnih / podjetij finančno kaznuje delavce, če ne gredo v pokoj, ko dosežejo pogoje polne pokojninske dobe? Taista podjetja dobivajo nagrade za najprijaznejše zaposlovalce !? Ne govorim o problematičnih delavcih, pač pa o normalnih.
Nekaj gre kar precej narobe.Fizično zahtevna dela / npr. gradbenišvo/ ima probleme z delavci pri 40 letih starosti. Veliko takih delavcev ne dobi dovoljenj za nadaljevanje svojega dela na Dispanzerjih za medicino dela.Kaj naj taka podjetja z delavci, ki ne smejo več opravljati svjega dela. Reče se jih “da jih pustijo zrak mešat”.
Podjetja, ki potrebujejo NK ali KV delavce za lahka dela, pa delavcev z omejeno delazmožnostjo absolutno odklanjajo.
Kako rešiti zaplete v korist vseh?
Težko.
Tu deluje samo ena logika, kdor hoče kaj dobiti, bo delal. Tisti, ki pa ne bo delal, bo bolj kot ne životaril z minimalnimi prihodki.
Pravzaprav sploh ne vem kaj sitnarimo. To je normalno stanje, ljudje, ki so v preteklih 60 letih odhajali v penzijo pri 50+ so pa itak živeli v vati.
Če hočete spet tako vidim le dve možnosti:
– lahko spet organizirate revolucijo in to opravite na kredit naslednjih generacij,
– ali pa povabite k nam živet kitajce in tako umetno dvignete število aktivnega prebivalstva, ki bo popiralo upokojence.