Najdi forum

Delavnice Telo-moj sopotnik

Ponudba delavnic je namenjena mladim med 18 in 35. letom. Delavnice so namenjene vsem, ki jih zanima področje odnosov, komunikacije in spoznavanja samega sebe.
Delavnice se odvijajo v prostorih UNIPAS-a, Poljanska 4, Ljubljana.
Za več informacij in sporočanje prijav: Lucija Smerdel, [email protected], 068 130 880

• DELAVNICE TELO-MOJ SOPOTNIK, Sreda, 18:00-19:00
o 12.3.2013 SPOROČILA TELESA
Čir na želodcu, kronična bolečina v ramenih, depresija, stiskanje v prsih…Ali prepoznam znake telesa, ko mi telo nekaj sporoča? Ali imam besede za svoje počutje? Ali smem zaupati temu kar čutim? Ali so čustva lahko obvladljiva?

o 19.3.2013 TELO IN STRAH
Kako naše telo reagira na strah? Ali se lahko soočim s svojimi strahovi? Je strah za kaj dober?

o 26.3.2013 TELO IN JEZA
Moje telo besni- ga znam umiriti? Ali vem zakaj sem jezen- ali imam besede svoje potrebe? Zdrava jeza-kaj je to?

o 9.4.2013 TELO IN ŽALOST
Jokam, pa sploh ne vem zakaj. Ali znam izžalovati? Bojim se- ko bom enkrat začel/a jokati, ne bom mogel/a nehati.

o 16.4.2013 TELO IN SRAM
Kako naše telo reagira,ko je izpostavljeno? Kakšna je funkcija sramu? Želim se zavarovati. Ali lahko sprejmem svoje telo?

o 23.4. 2013 TELO V ODNOSU
Hrepenim po bližini, a se je hkrati bojim. Ali lahko postavim mejo, ko mi nekaj ni všeč? Rad bi ti povedala/a, kako mi je.

New Report

Close