Najdi forum

Dekliščina

Lepo prosim za idejo ali več, kaj ušpičit prijateljici na dekliščini. Rada bi nekaj izvirnega, lahko kaj pohotnega… karkoli! Hvala že vnaprej.

tu je en link za ‘prvo pomoč’:

Pojdi še na iskalnik na forumu ‘Poroka’.

lp n.

Kaj pa striptizer…

Moja prijateljica je imela žur v neki diskoteki in ob polnoči so natakarji ustavili ples kao da ji bodo izročili darilo,ki ga ji poklanjajo prijateljice.
Na oder so prinesli eno ogromno škatlo vso lepo okranclano.
V tej škatli res ogromni so bile potem skoz manjše škatle ki jih je mogla pridno odvijat.
Si predstavljate kaki “nos” se je naredil,ker v teh škatlah so bili raznorazni pripomočki,ki jih žena rabi,ko gre mož na službeno pot (kao) Potem prinesejo oziroma pripeljejo še eno ogromno škatlo in zadevca se ponovi,samo za razliko,da je v tej škatli “slači” fant,ki ji priredi nastop.
Bilo je zelo luštno in smešno pa tudi malo zadrege,hehehe,bilo je pa nepozabno.
Po nastopu slači fanta pa smo ji prijateljice res poklonile darila.Aha,pozabila sem povedat da je bil pripravljen tudi dolg in smešen govor.

Mene so nekako popeljale skozi moje življenje:

– zaradi nedavnega padca s kolesom, so me oblekle v dres za hokejiste in mi prinesla otroško kolo – ni se enostavno vozit, res
– počela sem vse, kar sem v OŠ (prinesle so mi flavto, plesala sem, reševala naloge za 3. razred…)
– najbolj zabavna in neugodna naloga pa je bila, ko so me oblekle v črne najlonke, špičake, seksi oblekco … v glavnem, bila sem prava kurbica – in sem morala v sosednjem bifeju vprašati 5 lokalnih dedcev kaj bodo pili in jih postreč. Jao, jao – dobro, da je bil pod kapo že kakšen kozarček, sicer bi se od sramu vdrla v zemljo

New Report

Close