Dekleta zakaj?????:((
Mislm, da bi blo najprej dobr, da bi se z njo pogovoril, pa boš pol vidu, kako in kaj. Vprašaj njo zakaj, naj ti ona pove. Če ne bo nič konstruktivnega iz tega, pa se pač vajini poti ločita, žalostno in predvidevam boleče predvsem zate, sam če ne gre, pol ne gre.
Kar se pa tiče njenih obljub. Takrat je že mogoč tko mislila, kej prov realna pa ni bla, pa ti tud zgleda da ne, ker če bi bla, bi se obadva zavedala, kaj to pomen. Vse to se lohk sprašuješ v nedogled, sam dokler se ne boš premaknil iz te točke, kjer se mi zdi, da se smiliš sam sebi in vališ vso krivdo nanjo, ne bo situacija nč boljša. Razčisti z njo in razmisli o samem sebi.
Ne ni res! Jaz jo ničesar ne obsojam. Jaz jo imam še zmeraj zelo rad in jo bom vedno imel. In ni ona čisto ničesar kriva. Vse sem si kriv sam!!! In se ne smilim samemu sebi…
Ej stari, glede na to da bom nekoč kriminaist in sm že neki delu po terenu sm se tud sreču z ubešenci, ki so se pokončal zarad ženske, mogoče sm vidu celo tvojga strica. No ni važn.
Fora je v tem, da ne moreš rečt, da maš to v krvi in obupat. Zdej mal pomisl, kaj boš s tem dosegu. To da bo njej bad.Ok, najbrž ji bo, sam kaj boš mel ti od tega, itak te ne bo več, nobenga zadoščenja ne bo, tud svojga pogreba ne boš vidu, čeprav najbrž velikokrat fantaziraš o tem, kako bi to zgledal.
Američani pravjo, da je najboljše maščevanje, če živiš lepo življenje. Tko da pust to žensko k te ni vredna, najd si enu k te je, mej se fajn z njo, sprosti se in nej bo te tvoji zdejšnji žal, ker te p…ca ni ljubila. Fak sam ne mi ga srat s temi forami o samoomoru, a sploh veš česa se odrekaš: ŽIVLJENJA. ma razmisl mal, zdej sm še sam neki jezn ratu.
Lp
simon
Đejms, stari.Hočeš vedt zakaj. Zato ker so tud ženske sam ljudje. Vsi delamo napake, se ne zavedamo kakšne posledice povzročimo.
Ene so res prasice, sam sej tipi isto počnejo. Pač velikokrat ne pomislimo, kako se kdo drug počut, neradi se postavmo v kožo druzga, zato ker smo rojeni egoisti, vsak pač gleda da bo zanjga najboljš, to je pač boj za obsttanek.
Ti zdej tle neki jokaš. Rajš se vpraš, kaj lohka nardiš, da te ne bo zapustila, al pa kaj si narobe počel, da te bo zapustila in deli na tem. Fak, res si jokica. Sejk vem da si bil prizadet tokrat, ssam dej nauč se kej iz tega.
lp
simon
Ne sam da se sam sebi smiliš. Tudi sam sebi lažeš!
Tole si ti napisal:
“ja ok morda sem patetičen morda sem sebičen in kaj jaz vem še kaj ampak takega so me punce naredile kajti tak prej sigurno nisem bil!!!!!!!!”
To ni nič drugega kot obsojanje!!!
Poleg tega si zagotovo tudi za prvi dve govoril kot sedaj govoriš za to:
“Jaz jo imam še zmeraj zelo rad in jo bom vedno imel.” To je laž!!! in povsem isto kar je ona dejala tebi. In boš rekel, da ti tako tudi misliš… Ja ta trenutek, tako kot je ona tedaj tebi. Ko/če boš nekoč spoznal novo, ji boš pa zopet iste besede ponavljal. In prepričan sem da jo boš, če boš ostal na tem svetu. Vendar se ne boš vprašal, dekleta zakaj sem tak?
Ne lažem ničesar! Jaz jo imam res rad! Noben ne bo nikoli vedel kako zelo jo imam in jo bom vedno imel. In ne mislite da sem kak ženskar kajti dostikrat so se mi priložnosti ponujale pa jih nisem izkoristil in jih tudi več ne bom po tej zvezi!!
Sedanjo punco ničesar ne obsojam ker ni ničesar kriva. Zato pa ko me zapusti, me zapusti tudi življenje…
Morda ne razumete kaj pomeni res imeti rad samo vem pa da mi ne bo tukaj nekdo govoril da jo nimam rad in podobno, ki sam ne doživlja in ni nikoli doživljal takih kriz ko izgubi ljubljeno osebo!!!!! Ko boste sami doživljali to prebolevanje ki vas bo tako mučilo in vam ne bo pustilo spati potem mi pa očitajte moje grehe.
Ne poznate me po osebnosti da bi mi očitali kakšen sem. Morda mi vedno očitate ker sem toliko čustven. Če vam bi rekel da sem melanholik bi me obsojali da sem zaradi tega jo izgubil, če bi rekel obratno bi spet rekli da se preveč dvigujem v oblake. Ni pa nobene osebe (izjema gregy) ki bi lahko razumel moj problem. Ko boste sami kaj takega doživeli (če slučajno boste kar dvomim) potem me boste razumeli. Zato rajši zaključujem to temo.
Lep pozdrav
Živjo
Imaš popolnoma prav, vsak ti kaj pove , ki še sam ne ve kaj je življenje kar tako naprej pa boš srečen. Vsakdo ve za sebe a ni tako?
Lepo te pozdravlja KARIN in ti želim vso srečo
Ej, sam si se odločil in načel to temo. Ne očitam ti, da si čustven, konc koncev to ni nič slabega. Poskušamo ti samo posredovat mnenja in ti dopovedat to, da samomor ni rešitev, pa te to očitno nekako ne doseže.
Bolečina in imet nekoga rad sta si pa zlo blizu, pa tud mislim, da nas je večina že bla tam.
Sorry grobo sem te napadel, čeprav še vedno stojim za svojimi besedami. In nobene tudi ne bom vzel nazaj.
Vse kar bi rad, in ostali tudi, je to, da premisliš kaj ti govorimo. Ampak tega do sedaj nisi storil, pa bi bilo dobro. Preveč si prepričan v svoje misli in odločitve in se takoj počutiš napadenega. Če pogledaš vse te dopise smo ti sprva želeli pomagati, pa si sam to zavrnil.
Vsi smo zagotovo kdaj izgubili kakšno ljubljeno osebo. Če ne celo več. Zase lahko trdim, da so tudi za mano neprespane noči in muke ob prebolevanju. Tako da zagotovo pozna večina ljudi kaj čutiš, in vendar živi naprej.
Pravzaprav se sprašujem kaj želiš sploh od nas. Sam trdiš da resnico, pa vendarle mislim da ti je večina, ki ti je odgovorila tudi dala, vendar je niti ne želiš prebrati.
Mislim da je dejanski razlog drugje. Mogoče iščeš moralno podporo. Vendar za tako drastičen korak je ne boš dobil. Vsaj od mene ne. Ali pa imaš v svojih mislih ze napisan odgovor, ki bi ga pa rad slisal še iz drugih ust. Tudi tega ne boš dobil.
Prosim te, preberi vse kar smo napisali, poskusi razumeti, in bodi toliko samokritičen in o vsem razmisli. In ne misli, da te napadamo, ter da mi tvojih občutkov ne poznamo. Kljub vsemu vsi ki smo ti pisali znamo ljubiti in želimo biti ljubljeni.
Hey, punce te sigurno niso naredile takega. Sam pustiš, da ti gre tako hudičevo do živega. Sam sem mel nekoč punco, s katero sva na koncu imela precej scen in zdrah, dosti pi..darije skratka. Blazno sem jo imel rad in jo ljubil, vendar ko sva šla narazen, niti za tren nisem pomislil, da bi si vzel lajf ali kaj podobnega, čeprav je bilo u iber hudo. Vem, da je še do danes nisem čisto prebolel (vidim po feelingih, ki me prevevajo, ko se včasih srečava), ampak ji tega ne pokažem. Ni več vredna tega, ni več vredna mene. Treba je ohraniti neko določeno samospoštovanja in ponosa.
Ajde, good luck, pa ne se preveč smilt sam seb! Z beybo porihtaj, kaj se porihtat da, al pa naredi konec – pol pa pridi javkat na forum 😉
To ni ljubezen – to je odvisnost od razmerja. Kdor ljubi, odpušča in se kljub bolečini ob ločitvi sprijazni s tem, da je s tem osrečil ljubljeno osebo, ki je bila z njim nesrečna. Čas celi rane in čeprav sedaj misliš, da te nikoli ne bo minilo, boš čez kakšno leto sam videl, da je to res.
Vsak sam ve, ali je partner, s katerim je, tisti pravi. In nihče nima pravice prisiliti nekoga v razmerje, ker to ne vodi nikamor. Da bi se pa zaradi ene ženske obesil – halo? Nihče na tem svetu ni vreden tvojega žrtvovanja – forumaši ti ne moremo pomagati pri tvoji težavi – po mojem je najbolje, da se vključiš v kakšno skupino za pomoč osebam v stiski, kjer ti bodo strokovnjaki znali bolje pomagati kot mi.
In predvsem se ne smili sam sebi! Niso vse ženske enake – ko boš spoznal tisto pravo, boš videl, da je to res.
Večina nas (kar nas dobrih je ljudi), govorimo tisto, kar v tistem trenutku tudi mislimo. Tako, kot ti, ki praviš -vedno jo bom imel rad. A življenje je dolgo in stvari se spreminjajo, zlasti, če si tako mlad, kot ti in tvoja bejba. Saj ti ni lagala, čeprav morda ne bo vse tako, kot si ti razumel. Mogoče si jo tudi malo zamoril in prestrašil. kaj pa veš
Kar se dednosti tiče, dragi moj, dedno je to, kar imam jaz in zaradi česar sedim na invalidskem vozičku! Da je življenje dragocen dar, pa sem spoznala sama in nima nobene povezave z geni.
lp 🙂
Đejmz je pisal/pisala:
> Simon hvala za spodbudo ampak jaz mam to stvar že dedovano…
> Moj stric se je tudi obesil zarad istega problema..
In? Čemu bi bil ti isti?
Bodi Đejmz in ne “nečak onega, ki se je tudi obesil”!
Pozdravljen!
ĐEJMZ!!
Nikar tako crno ne glej na vso zadevo….in na vsa ta mnenja,ki so ti jih napisali forumovci..Nic slabega ti nihce tukaj ne zeli in te tudi z vsemi temi besedami nihce ni hotel prizadeti ali ti kaj ocitati..
Tu smo zato,da si izmenjamo mnenja,da neko breme odlozimo s svojih ramen..kajti ne bos verjel, na zacetku vsi mislimo( ko pademo v probleme da smo edini v tem zosu in objokujemo zakaj prav mi..tudi na vsesorte pomislimo; da ni resitve,da nebomo zdrzali.
.Vendar obstaja zdravilo za vse to, .Presenecen bos,kaj vse lahko clovek dokaze sam sebi kaj vse zmore da lahko prebrodi vse te krize.GLavo pokonci..sigurno te caka se veliko lepega v zivljenju tudi na podrocju ljubezni..zato pa se”iscemo”in ob tem spoznavamo,Vcasih je lepo,kar prelepo in nekaj casa traja,potem naenkrat pok vsega konec in grozno boli…Vem ,da ti je hudo..in samo ti ves kako..vendar pa le bodi bolj mocen kajti nic drugega vsem nam ne preostane, kot pa da gremo mocni naprej…mogoce ti ze nov jutri prinese veliko lepega..
Mogoce pa je vse skupaj le prevec strahu,da bos izgubil njo..predvsem pa dragi moj ,ne sekiraj se ze sedaj ko bi lahko bil se srecen in ne misli ,ze sedaj na to kako bosta sla narazen..Uzivaj v sakem trenutku! A nismo cudni vsi se obremenjujemo ze prej preden se nam stvar sploh zgodi..namesto da bi dali vse od sebe in dokazali..da smo najboljsi..in da smo vredni celo vec kot pa kazemo navzven..
Ves tezko je svetovati..kako in kaj…lahko ti samo recem tole..Najvaznejse in dragocenejse je pri vsem tem ZIVLJENJE… Moramo najprej !!
Moramo imeti samega sebe radi!!i.
.Malo razmisli o tem..
Stvari je vcasih potrebno tudi vzeti taksne kot so,kajti nobena stvar se ne zgodi brez vzroka, ceprav boli in je hudo, jo je potrebno premagati..In s tem ,ko jo clovek premaga je za stopnicko visji, mocnejsi.. in lahko je ponosen sam nase… zato potem stvari znamo se bolj ceniti v zivlenju.Se vec nam pomenijo..
Na zalost pa nas je takih ljudi premalo.Zavedaj se,da nisi sam..
Lahko te samo potolazim s temi besedami..tudi zate nekje ima zivljenje pripravljeno tisto najlepse..in samo caka da do tega prides in si to vzames…Uspel pa bos edinole s treznostjo…S pokoncnostjo!!! Bodi mocen. ZMAGAJ!! Bos videl,da se izplaca!!
Veliko srece ti zelim!!
Meni bi na tvojem mestu,kar toplo postalo pri srcu,ko vidiš ,da je tolk dobrih ljudi,ki ti hočemo pomagat tosepravi, da obstajajo tudi dobri ljudje, torej tudi dekleta.OPAZUJ NARAVO, KER SI DEL NJE.PO DEŽJU VEDNO SONCE PRIDE.IN ČE NISI DOVOLJ MOČAN,DA PREŽIVIŠ HUDE TRENUTKE V ŽIVLJENJU NE VIDIŠ TUDI LEPIH,KI PRIDEJO PO TEM.MISLIM, DA SO TI VSI FORUMCI ZELO LEPO ODGOVORILI.PREMISLI.
Hvala vrtnica lepo si me poskušala potolažit ampak jaz čutim da je jesen moje ljubezni… Da bo konec… Tako kot je že bilo dvakrat… V tretje gre rado pravijo an.. Hvala ti vseeno.. Tvoj fant je najbrž gotovo ponosen da te ima…
Odkar sm tle na forumu še ni blo tko obupanga osebka…da boš zarad ženske naredil samomor?!?! A se splača? Pomisl mal…to se dogaja vsem, vsakega zapusti punca/fant, vsi smo že bli prevarani in zaljubljeni, vsi smo že ljubili ampak smo ostali brez… Sej vem da boli…še preveč dobr…Ampak bolečina mine! To so izkušnje, izkušnje iz katerih moreš nekaj odnest! Iskušnje te naredijo močnega, manj naivnega in tudi manj zaupljivega. To moreš dat skozi…eni dajo 1x, drugio 2x, tretji 3x…ali večkrat! Ne smeš pa izgubit optimizma, da boš tut ti nekoč našel sorodno dušo, punco ki te bo vredna in te bo ljubila tako močno kot ti njo! Noben človek ni vreden toliko, da bi nekdo zaradi njega umrl!!! Življenje je dragoceno, zato je samomor nekaj najbl neumnega kar oseba lahko naredi…Pomisli na to, da so nekateri prikrajšani za to da vidijo, nekateri ne slišijo, nekateri si ne morejo privoščit niti sprehoda…Mi pa jamramo zaradi ljubezenskih bolečin…Ne rečem da ni hudo…zelo boli, ko osatneš brez ljubljene osebe…ampak vse hudo nekoč mine!
si se ti mogoce vprasal kolk smo ze me prejokale zarad tipov?!?!
Bravo Blondy!! To si pa res dobro povedla!!!
Se strinjam prav z vsem. Ma kaj bi nrdu samomor zaradi ene šjore, ki te niti ni vredna?!?! Halo?! Jaz zarad tipa niti ne bi mogla pomislit na kaj takga.
Učimo se iz iskušenj.
Dejte, folk, ne bot neumni in depresivni zarad takih reči!
Pa kolk punc (in fantov) je še na tem svetu? In zarad enga se pa res ni treba vzet življenja! Ma to mi postaja vedno le bolj smešno…
LP
Ves,prav dolzna sem ti bila odgovoriti na tvojo zivljensko ljubezensko zgodbo….
Pa ves zakaj?
Ker sem se spomnila nase in na svoje nesrecne ljubezni..Tudi jaz sem zelela veliko resnosti v ljubezni morda kar prevec za zacetek….
Prav zato moras vedeti,da se prehiteti nicesar ne da..Ko pride pravi cas in seveda z njim prava oseba ,katera ti je nemenjena za celo zivljenje ,gre takrat vse kot po maslu brez posebnih naporov in bojazni le tisto k cemur strmis ze sedaj je potrebno….
Glede tega kako zadovoljen mora biti moj fant z menoj ti lahko recem le to.da ko me je spoznal pravi,me za nobeno ceno ni spustil iz rok,sedaj sva v zakonu ze 5 let in imam dva ljubka otroka….
Zato le pogumno in veliko srece..ti zelim
Forum je zaprt za komentiranje.