Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Dekleta zakaj?????:((

Dekleta zakaj?????:((

Mene pa zanima zakaj ste dekleta takšne da najprej fantu obljubljate “za vedno bom tvoja, želim preživeti svoje življenje s teboj, nikoli te ne bom pustila” itd. čez nekaj mesecev pa se mu nič več ne oglasite in nato ga po možnosti še pustite?????

Zakaj lahko kaj takega nepremišljenega naredite????

Zakaj niste resne in nimate sploh čustev?????
Pa pravijo da so vsi fantje enaki in so brez čustev…

Očitno se ne zavedate da bo to stalo človeka življenje, ker se mu je že tretjič kaj takega zgodilo….

Ne obupaj! Pa ne bit tko dramatičen, sploh pa se ne smilt sam seb,ker verjemi da čist nč ne pomaga. Sej niso vse ženske take! Sm prepričana da je tud njej hudo (čeprou tega verjetno ne pokaže) ker je morala kej takega nardit-končat s tabo. (Če pa ji ni, potem pa nima nobene morale in ni vredna tvoje ljubezni!) Življenje je pač polno slabih in lepih trenutkov. Jst osebno sm že enkrat nekoga pustila, ki vem da me je imel zelo rad. Meni pač ni odovarjal in nekaj časa še probaš, pol pa če vidiš da ne gre, pač ne gre. Grozno mi je blo ker sem ga morala tako prizadet, ampak sm prepričana da bi ga kasnej še bolj ,če bi ostala z njim in ne bi do njega čutla ničesar.To pač ne bi blo fer do njega ,ne do mene.Se mi je pa valjda že zgodilo da je tip mene dal na čevelj in to zlo grdo- totalen knockout, ti povem.Pa je treba pač prebolet take stvari in it naprej.

Zdej sva s fantom že kr en lep čas skupej in bi lahko rekla da je to TO, ampak mormo bit realni in zato bi blo neumno trdit da bova za vedno skupaj, ker nobena stvar ni 100%. Lahko si samo želiva in upava da bova še dolgo časa al pa za zmeraj skupej. Tako je to. Bodi realen. Želim ti, da bi enkrat končno našel svojo srečo in tisto pravo ljubezen! Good luck!

Hvala ampak meni je vseeno trikrat dovolj… Ni me še pustila vendar bo najbrž kmalu ker se mi nič več ne oglasi…
Sej sem/bom si sam kriv.. Pač je zelo uredu dekle in sem mislil da bom res lahko z njo preživel svoje življenje, tako pa očitno sploh ne bom preživel ničesar…
Za drugo mi pa sploh mar ni in ne rabim nikoli druge ker več enostavno ne zaupam nikomur…
Upam pa da bo moja zgodba v poduk vsaj drugim če že ravno njej ne da boste dekleta znale, da imamo tudi fantje čustva in ne boste bile tako nepremišljene…

Ej stari, če te jest prov razumem, ti si mislš vzet življenje zarad nje? Al kva je tist, da zdej pa ne boš preživel ničesar več.
No sej lohka da sem narobe razumu, upam, sam če maš pa res kej tazga v mislih pa rajš še enkrat dobr premisl. Ne zdej zarad tega, ker te je pač neki punc prizadel pa z vsem nehat.
Prvič, poklič to tamalo, pa jo vpraš kva zdej neki muti. Če ne bo mela jasnega odgovora jo sam sčevlej. Dej ne tle neki enga sranja požirat. To je zato ker ji pustiš da tko s tabo dela. Ej sej si tip, pokaž mal odločnosti. Lepo jo poklič, pa ji reč da si nisi mislu da je taka strahopetnica …, nej ji bo mal bad, pol jo pa pošlji nekam.

V morju je dost drugih rib. Zdej trikrat pravš da so te že prizadela, v teh treh primerih si se pa neki že mogu naučit. Zdej te tri bojo poraz zate samo če boš ti pustu to. Če se boš pa od vseh neki nauču bo pa to sam ena stopnica k zmagi in zmaga zate bo, da si boš ustvaru z enon razmerje k bo res klapalo.

Dej glavo pokonc pa koraki proti zmagi

lp
simon

Simon hvala za spodbudo ampak jaz mam to stvar že dedovano… Moj stric se je tudi obesil zarad istega problema..
Jaz jo imam res rad in mi je že zdej hudo ko je ne vidim ali se mi ne oglasi… Ko pa bi jo videl samo ali z drugim bi se mi pa srce zlomilo… Tako da rajši ne trpim vsega tega… Počakal bom kolikor dolgo me bo pač še imela….

Koliko si pa star?
In od kje ti ta bizarna ideja, da je nesreča v ljubezni podedovana?

Mdlj.

Star sem dovolj da imam dost iskušenj s tem… Podedovano imam navezanost ko se zaljubim in vsi mi pravijo da sem mu na much podoben po notranjosti… Zame je to podedovano…

Podedovana je čustvenost, ne pa nesreča.

M.

Če jo imas tako zelo rad, ji pomoje ne bi nikoli privoščil občutka krivde, ki bi ga v tem primeru nosila vse življenje, zato premisli!!!

Kriv bi si bil itak sam.. tako pač je življenje… samo moj namen ni bil da bi se komu smilil ali da bi me poskušali potolažiti ker tega ne potrebujem… zanima me samo tista vprašanja: zakaj????

Ja vem, da bi bil kriv sam. Samo zagotovo bi imela ona v tem primeru občutek krivde. In če je kolikor toliko neravnodušna oseba zelo velik. Zato premisli kakni bi bili učinki, če ti že zase ni toliko mar. Oprosti ker sem grob, samo to se mi res ne zdi rešitev.

Poskusil ti bom dati še odgovor na tvoj zakaj:
Nekateri ljudje vse življenje iščejo partnerja in ga ne najdejo. Dostikrat je pa tako da se nam nekdo zdi bolj idealen kot se potem izkaže, pa ne da bi bilo z njim karkoli narobe. Samo enostavno se nam zdi da ni to tisto. In najbrž je bilo pri teh dekletih isto. Verjamem da ti je težko, samo razmisli ali ji ne privoščiš da bi bila tudi ona srečna. Mislim da nima smisla vztrajati v zvezi če se nekdo zaradi tega sili. Ker potem ni iskrenosti, zaupanja in vsega kar je za to potrebno. Ali je to potem sploh še medsebojna ljubezen?
Mislim da imaš še veliko možnosti spoznati dekle ki jo boš ljubil in ki bo ona zares ljubila tebe, vendar za to boš potreboval potrpežljivost. Predlagam ti predvsem da si zapolniš življenje tudi z dejavnostmi, ki te veselijo, ne samo z ljubeznijo, tako boš izgubo tudi ležje prebolel, ker to zagotovo ni edina izguba. Je pač tako v življenju, stvari in ljudje prihajajo in odhajajo. Vendar si zaradi tega res nima smisla vzeti življenje.

Razmisli.

Sej nočem da je z mano samo zaradi tega… Rajši sem sam kot pa da je prisiljena.. In želim da je srečna. Samo zakaj je potem tako zelo obljubljala??? Jaz sem ji verjel…. drugo so pač moji problemi in jih ne mislim okoli govorit in se ne rabi noben brigat zame samo rad bi slišal mnenje deklet o temu….

6 minut je minilo od mojega dopisa do tvojega in to ni čas ko lahko karkoli premisliš. Več časa (in impulzov) sem porabil za to da premislim tisto kar sem želel napisati in da sem spravil vse skupaj v besede kot ti prebral (premislil) in odgovoril. Če nič drugega si me sedaj užalil.

S tem si pokazal da je problem samo v tebi, ker nisi pripravljen poslušati drugih, iščeš samo tolažbo, in se sam sebi smiliš. Če si bil tak tudi do deklet se ne sprašuj zakaj so te zapustile.

Pa še nekaj. Človek ne more držati obljube za celo življenje. Če se dekleta ki ti nekaj obljubljajo tega ne zavedajo bi se lahko vsaj ti. Ni brez pomena pregovor Zarečenega kruha se največ poje.

Oprosti če je moje življenje prezakomplicirano zate… Ampak jaz sem že dovolj dolgo premišljeval in imam jasno določene cilje… Ko se še imel dekle (sej jo imam uradno še) sem bil drugačen, vesel… Ona mi je vse obljubila in ja sem ji verjel… Ker sem hotel resno življenje po vsem tistem… Prosim ne me obsojat zarad mojega mnenja. Rad bi slišal več glede tega zakaj so ženske take???? Nočem da bi razpravljali o mojem problemu. Glejte na to iz pozitivne strani: fantje boste imeli eno dekle več na voljo, punce pa ne boste rable mene gledat več…

jooooooj, tip…
a ves kaj ti povem…ce mislis da bi sebe odresil vsek muk s samomorom…pol si prov sebicn prasc..sori sam tko jest mislm an..
moj dedk se je tut obesil…in da ti zdj vids mojga fotr..ej prov bogi je…skos k kdo omen karkol kar bi ga mogoc spomnlo na to dobi kar solzne oci….a to bi ti rd drugim prvosu ?!?!?! sebicnost..kaj nej druzga recem
ce bi bla jest namest tebe si tega neb tko jemala k srcu. sj vem zdj bos pa reku..ti bos to govorila k sploh ne ves ko je to…
ja , tut jst sm bla ze zloooooo nesrecno zaljubljena, pa tut na samomor sm pomisl’la ampak, da bi si pa dejansko vzela zivljenje..tega pa nikol. tega ne prvosm seb in tega si ne zasluzjo drugi. tvoji problemi izginejo, drugim pa nastanejo…
PREMISL dobr o tem, res
ker tut noben clovek si nima pravice vzet zivljenja zarad soljudi. Zivljenje je pac kruto in ce mislis da ne mors nikol v zivljenju bit prizadet, se mots…usi smo bli, smo it tut se velikrat bomo..

po tej zadnji izjavi se mi prov smilis…si pa res pateticn..sori
pa ne se zdj sekirata zarad moje izjave…sem pac se ena cudna…no kokr kdo uzame seveda

to ne mors zdj parasat…Dekleta zakaj?????:(( ker nismo vsa taka
si pac neletel ene mal drugacnega mislljenja, samo zarad tega se ni treba puske v koruzo vrzt…ce bi bla jest namest tebe, bi si vzela zivljenje mal bl na easy…se splaca, vec al mn, ucas tut sam sebe zajebes, ampak ce potegnemo crto, dozivljas manj stresa kot pa ti in tebi podobni k se na veliko sekirate in za vsako stvar zakaj zakaj zakaj????
no ja..da nam prevec nakladala …

u bistvu upam da te bojo punce se nekaj casa lahko gledale ker mislm da ne mors bit tak hmmm….mim tip an=)

have a nice life=)

Ja ok morda sem sebičen in prasec samo mene to sploh ne briga… Sej morda me pa sploh ne bo pustila an.. Ampak jaz imam samo takšne občutke..
Dejansko vsi bi mi radi samo nekaj pomagali noben mi pa ne odgovori na prvotna vprašanja..

Zakaj dekleta ne gledate toliko na svoje napake???? Vse vas moti pri fantu??? Ste se kdaj vprašale kolikokrat je fant mislil na vas???? Kako rad vas je imel??? Kolikokrat je zarad tega prejokal???? itd.

Ne mi govorit da jo bom prizadel in podobno, dekleta bi se morala vprašat koliko sploh prizadenejo fanta ko ga pustijo pa ne zaradi nekega groznega razloga ampak zaradi neresnosti…..

Hjaooo vi samo glede mene gledate… ja ok morda sem patetičen morda sem sebičen in kaj jaz vem še kaj ampak takega so me punce naredile kajti tak prej sigurno nisem bil!!!!!!!!

Ja ko te bo začel to brigat, potem boš pa morda vedel tudi odgovor na svoje vprašanje. Prej pa ne.

Ojla!Verjameš ali ne, men se dogaja čisto isto. Ni dolgo nazaj, ko sm se še ta vikend hotel fentat na morju. Pa se ne bom in tud ti se ne boš ok?!? Da smo si na jasnem. Mogoče si lahko prebereš mojo temo PUNCE: RESNA ZVEZA. Tam imaš čez 50 odgovorov na to vprašanje, če te pa kej posebej teži mi pa piši na [email protected] ok?? Pa ti bom poskušal pomagat, pa ti še moje zgodbe mal povedal…lepo se imej

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close