Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Dekleta prosim pomagajte

Dekleta prosim pomagajte

Živjo Vsem!
Naj se najprej na kratko opišem. Sem normalen 19-letni fant črnih las 185cm 84kg. Imam problem pa nevem kako naj se ga lotim reševat. Pri svojih 19 letih se nisem imel dekleta-še vedno sem nedolžen. Moj problem je v tem da sem prvič zelo sramežljiv in kot drugo (kot so mi prijatelji povedali) sem zelo izbirčen. Pri večini deklet karere so mi všeč ne vem kaj naj naredim, kako naj jo spoznam in pokažem da OBSTAJAM. Velikokrat zato ne storim ničesar in sam sebe tolažim da bo že prišla tista prava ki bo…, kar pa vem da če jaz nebom nič naredil je ne bo. Ne vem kako naj se približam dekletu da ne bi imel tiste treme pa tizdga občutka v trebuhu. Ne vem kako naj ji povem da bi z njo rat kaj več…Verjetn problem pri meni je tud ta da ločujem prijateljice od moznih partnerk.
Prosm da mi poveste (kar očitno ne vem), kako narediti tisti prvi korak, da nebi izpadel kot bedak..

ni panike jaz sem se “mucil” do svojega 21 leta. zdaj vem da zato ker sem bil tud sramezljiv in malo izbircen ampak danes se sploh ne obremenjujem glede tega da sem kaj zamudil ali kaj. vem pa da sem pri 19h tudi ze malo panicaril. No to se ne splaca ti se rajsi skoncentriraj na to da si v druzbi vedno sproscen, nasmejan. na ta nacin bos se najbolj privlacen in ostalo bo slo vec ali manj samo od sebe. hmm tud glede prvega koraka se nima smisla prevec sekirat, desci itak vecinoma izpademo bedaki, ne glede na to kaj naredimo. fora je samo v tem, da ce bos zenski vsec ji bo kaksna tvoja neumnost prej simpaticna kot pa butasta. ce pa ji nisi vsec pa lahko salte delas pa ne bo niti trznila.

si pa ze sam ugotovil, z besedo bo vsekakor treba na dan

aja lahko pa poizkusis tud taktiko od Keitha Richardsa (kitarist od Rolling Stonesov). Enkrat je izjavu da se zenskam vedno z isto foro predstavi: “Hi, I want to @!#$ you” … pol je se razlozil: “Yes it’s true, I’ve been smacked many times, but I also got laid many many times!”.

good luck

ehhhh, ne se sekirat. gres do punce, mal jo gledas, in ce te ona gleda nazaj, pac stopis blizje in kaj reces. ce si v diskacu, jo povabs plesat, al pa na pijaco. ne bit vsiljiv. glede tiste izbircnosti pa…se mi zdi, da punce ocenjujes po videzu. in ce jih res, potem se ne cudt ker te nobena ne bo hotla.

srecno!

isti problem mam jst
samo da se se veliko mnogo vec sekiram…
z eno se ze gladam v mestu,.pa ne najdem besed da bi prstopu pa ji kej reku…
any suggestions?

Dragi Bobo!

Tudi sama sem zelo izbirčna,zato si težko najdem tistega “pravega” . Že od nekdaj imam v glavi podobo,ki bi ustrezala mojemu bodočemu fantu in ga nisem še nikjer zasledila. Očitno je to narobe. Najbolje,da se pustim presenetiti in ne razmišljam več toliko o tisti podobi.
Praviš,da do sedaj še nisi imel punce. S tem ni popolnoma nič narobe. Jaz ga tudi nisem imela do 16 leta. Letos bom 18. Včasih se sekiram,ker ga zopet ne najdem,ampak me vsake toliko časa mine.
Torej če si sramežljiv se poskušaj sprostiti kolikor se moraš.Sama sem tudi bila,zato je bil moj prvi fant popolnoma zamozavesten. Prepričana sem,da boš našel pravo kljub sramežljivosti. Za vsakogar obstaja sorodna duša in prav tako tudi zate.
Želim ti obilo sreče!

Nika

Čaki malo, kako naj pa ocenjuje punco drugače kot pa po videzu. A ni to prvo, kar opazimo in kar nas pritegne oz. odbije?

kriza

sej k boste starejši boste že vidl da ga zdej mal preveč serjete.

ko ste maldi iščite svoje partnerje! in to ne eno osebo k vam je slučajno všeč. se sploh zavedate kolk ljudi je na svetu? sej ni nujno da takoj sex pa to. navalite, ne čakat, to je najhujš. saj vem kaj je problem – kaj pa če vas zavrne… no problemo, 100% boste našli kakšno drugo še boljšo osebo – GARANTIRANO! ampak samo če boste iskali naprej in ne čakali. tako delujejo vse stvari na svatu.

sej vem da jih bo pol to preslišal al pa se ne bo strinjal, sam ko boste pa starejši vas bo pa žrlo.

Najlazji je spoznat punco v kaki diskoteki, lokalu, koncertu…vsaj men je do tipa najlazji pristopit v takem ambientu, kjer je ozracje sprosceno…Pol jo pa mal gledas, pa ce pogleda nazaj se ji nasmehn…Tko bo vedla, da ti je vsec in ce ti bo nasmeh vrnila…se ne ustrasit in pristopi do nje. Pogovor bo potem stekel sam od sebe, lohk jo povabis plesat, na pijaco… Sam ne igraj macota in ne bit prevec vsiljiv, ker nas to odbija!!! Mal vec optimizma in samozavesti…in to bo to! Glede izbircnosti…ce si zelis res tisto tapravo, je cist prov da ne poberes vsake ki pride mimo tebe. Sam prevec pa rajs ne bit kriticen, da na koncu res ne bos ostal sam.

Ne se sekirat! Slej ko prej pride ta prava mimo.
Je pa tako – take ala Cindy Crawford so samo za gledat, eventuelno za posteljo in to je to.
Tiste, ki so pa bolj “navadne” – tiste pa so za oženit.

No, veliko sreče in če si izbirčen, ni nič hudega – samo ne bodi preveč.
Tisto pravo pa boš spoznal takrat, ko boš najmanj pričakoval – torej ne pojdi v disko z namenom dobit žensko.

LP!

Prideš do nje in rečeš prej boš dala prej boš frej.:)

Ko grem na veselico vidim kakšno dekle ki mi je všeč samo je malo pijan .
Vendar ko jo še nekaj casa gledam ima seboš še svoje prijateljice .
Sedaj me pa nekaj muči kako naj stopim do nje in rečem da bi šel z njo na prvi ples .
Vidim tudi da se kakšni fant naslanja na tisto dekle ki mi je všeč .

Čeprav nisem dekle, lahko iz svojih izkušenj nekaj svetujem.
Zakaj se pri 19-ih obremenjuješ z nedolžnostjo? Jaz se s tem nisem nikoli in sem prvič seksal pri 20. ali 21. Ne vem povsem točno. Ni bilo iz ljubezni ampak na nekem novoletnem ali jesenskem žuru.
Kot drugo, če si preveč sramežljiv, je za moje pojme edino zdravilo, da se za začetek giblješ v neki vsaj manjši družbi, v kateri se počutiš dobro in pred njo nimaš ovir. Lahko je to tudi moška družba, čeprav je boljše mešana. Gre za to, da se privadiš na neke določene signale in jih znaš primerno sprocesirati.
Sam sem introvert, vendar v družbi, ki jo dobro poznam in ji zaupam, postanem ekstrovert.
V srednji šoli bi mi kdo kaj hecnega rekel ali me skušal užaliti, pa sem že takoj zardel. Potem proti koncu srednje šole sem bil že imun na to, na faksu pa sploh.
Z določeno moško družbo smo hodili na morje, na zabave, festivale in sem se skozi to privadil kako se obnašati v družbi. Čeprav mi je pa še dandanes neprijetno na kakšnem dogodku kjer sem v prostoru s 30-50 ljudmi.
Izbirčnost do neke mere je povsem normalna. Dodal bi, da v kolikor se zavedaš svojih kvalitet in, če nisi zgolj pretirano samozavesten in so te kvalitete realne, si lahko privoščiš izbirčnost. Vendar pazi nekaj, kar te lahko doleti kot bumerang…. Ljudje se spreminjamo. Tudi punce, dekleta, ženske… Ko bi jaz čas zavrtel nazaj, bi videl koliko sem neumnosti naredil in zavrnil ne preveč zanimive ali posebno lepe oziroma postavne punce, ki so danes povsem drugačne in mnogo, mnogo boljše v različnih kriterijih kot takrat. Punca z očali postane z leti punca brez očal, debelejša punca postane vitka, na videz ne preveč brihtna postane ozko usmerjena znanstvenica itd. Tako, da pazi….
Ločevanje na prijateljice in potencialne partnerke je pa največja neumnost, ki jo lahko moški stori. To je ves povod zakaj sem se odločil, da na to odgovorim.
Sam sem skozi vso srednjo šolo, faks in pozneje na delovnem mestu in v hobijih delal prav to. Ta mi je prijateljica, z njo se dobro razumem in mi zaupa, nje ne smem osvajati in poskušati od nje kaj več…. Tista je prijateljica in z mojim prijateljem skupaj trenirata, tiste tudi ne smem, ker mogoče pa ji je bolj všeč on….
Njo inštruiram angleščino in moram biti uvideven, gentlemanski, ona niti pod razno ne more biti moja punca, tista, ki mi vsako jutro pomaga za nasmeškom, je pa samo kolegica in imava dober odnos mahanja drug drugemu in naj ostane pri tem početju, ona tudi ni primerna za partnerko. In potem tako ugotoviš, da je za partnerko očitno primerna samo tista, ki direktno pride do tebe in te vpraša ali bi hodil z njo. To se nikoli ne zgodi in ostaneš na čakanju.

entip

Tema je iz leta 2001. JOŽE je troll ki obuja stare teme.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close