Debeli rtič – prosti čas
Konec meseca s sinkom odhajam na 14 dnevno zdravljenje v omenjeno zdravilišče (ponavljajoči se bronhitisi). Glede na to, da trenutno ni ravno sezona morja me zanima kaj početi v času, ko ni terapij. Namreč greva prvič in skrbi me, da nama bo dolgčas. Je že kdo letoval v zimskem času? Imajo igrala, je primerno vzeti s sabo kolo, sprehajalne poti … ? Bazen vem, da v hotelu imajo in tega se bova vsekakor posluževala :)) Za eventuelno igro v sobi itak vzameva s sabo igrače. Rada pa bi vsekakor čimveč časa prebila zunaj, na zraku, zato me predvsem zanima kako je z aktivnostmi na prostem.
Hvala in lep dan.
Jaz kolesa ne bi jemala, ker teren ni raven. Moj je imel skiro, za pred hotelom… Vzemi igrače za v pesek – veliko se lahko igrata ob obali. Sprehodi so bilj po Debelen rtiču, če hočeš v Ankaran je potrebno že z avtom (glavna cesta), ali pa ob morju – če ni plime. Če imaš avto, obvezno v Ankaran na pokopališče školjk. jaz sem imela seboj igrače, skiro, knjigice, mehurčke za pihat, krede za risat po asvalti, barvice papir… V glavnem zelo veliko stvari. Krede in mehurčki so bili super.
Bazen je majhen. Kako bo z gužvo ne vem, imajo pa ure, ki so namenjene gostom hotela… Jaz sem naredila tako, da sem imela seboj kopalna plašča, po kopanju sva se zavila v plašča in šibala v sobo pod tuš. Tako, da imej seboj tudi kake natikače. Ne skrbi, bo fino! Pa na kakšno knjigo zase ne pozabi, večeri znajo biti dolgočasni, ko malček zaspi.