Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Debeli rtič – prosti čas

Debeli rtič – prosti čas

Konec meseca s sinkom odhajam na 14 dnevno zdravljenje v omenjeno zdravilišče (ponavljajoči se bronhitisi). Glede na to, da trenutno ni ravno sezona morja me zanima kaj početi v času, ko ni terapij. Namreč greva prvič in skrbi me, da nama bo dolgčas. Je že kdo letoval v zimskem času? Imajo igrala, je primerno vzeti s sabo kolo, sprehajalne poti … ? Bazen vem, da v hotelu imajo in tega se bova vsekakor posluževala :)) Za eventuelno igro v sobi itak vzameva s sabo igrače. Rada pa bi vsekakor čimveč časa prebila zunaj, na zraku, zato me predvsem zanima kako je z aktivnostmi na prostem.

Hvala in lep dan.

Jaz kolesa ne bi jemala, ker teren ni raven. Moj je imel skiro, za pred hotelom… Vzemi igrače za v pesek – veliko se lahko igrata ob obali. Sprehodi so bilj po Debelen rtiču, če hočeš v Ankaran je potrebno že z avtom (glavna cesta), ali pa ob morju – če ni plime. Če imaš avto, obvezno v Ankaran na pokopališče školjk. jaz sem imela seboj igrače, skiro, knjigice, mehurčke za pihat, krede za risat po asvalti, barvice papir… V glavnem zelo veliko stvari. Krede in mehurčki so bili super.

Hvala eka. Me kar skrbi malo ta prosti čas. Doma je le doma, vse na dosegu roke 🙂 Bomo natovorili igrače.

Lep dan.

Saj bi tudi družba tam, sigurno bo kakšna mamica, ki bo vesela skupnih sprehodov in igranja zunaj. Meni je bilo malo zoprno, ker nisem imela dnevnega časopisa, tako da probaj kaj ukrepat v tej smeri. Midva sva bila 2x in obakrat uživala.

Hvala še enkrat. Bom tudi za kak časopis poskrbela. Kako pa je z bazenom? Na netu je videti majhen. Je gužva? Voda baje ogrevana, pa zunaj bazena? Saj razumeš, že tako bolehen otrok, da ne bova že takoj prvi dan staknila prehlada, in pol 14 dni kar not 🙁

Lp.

Bazen je majhen. Kako bo z gužvo ne vem, imajo pa ure, ki so namenjene gostom hotela… Jaz sem naredila tako, da sem imela seboj kopalna plašča, po kopanju sva se zavila v plašča in šibala v sobo pod tuš. Tako, da imej seboj tudi kake natikače. Ne skrbi, bo fino! Pa na kakšno knjigo zase ne pozabi, večeri znajo biti dolgočasni, ko malček zaspi.

New Report

Close