Debeli rtič – informacije
Pozdravljene,
z obema otrokoma (atopika, alergika) bom letos letovala na Debelem rtiču. Ker tam še nisem bila me zanimajo izkušnje iz prve roke. Potrdili so mi rezervacijo v pritličju, lasten vhod, dve sobi. Zanima me kakšna je ta nastanitev, predvidevam, da to ni v hotelu. Ker je mlajši star 1 leto, me zanima, če je tam kakšen kuhalnik, hladilnik, saj verjetno ne bo jedel ravno takrat, ko so predvideni obroki. Kje je restavracija, daleč? Kako je s sanitarijami, pranjem perila? Kako je s čistočo, se držijo diet, je kakšen problem???
Lepo prosim za odgovore.
Hvala in lep pozdrav.
Letos sem bila s hčerko (alergija, atopični dermatitis) že tretjič na zdravljenju v zdravilišču. Bili smo v hotelu Bor (edini hotel) v pritličju, z dvema sobama (6 ležišč) in dvema izhodoma na teraso. Za dieto kar poskrbijo, kuhalniki v sobah niso dovoljeni – čeprav sem imela s seboj grelnik vode za večerno steklenično Pregomina (niso nič komplicirali). Restavracija je v hotelu v neposredni bliži sob. Zajtrk od 7-9, kosilo 12-14, večerja 18-20. Posteljnino menjajo sedmi dan bivanja, čistijo vsak dan. Za pranje perila dobiš na recepciji kartico in ključ od pralnice kjer je pralni stroj, sušilec in likalnik (tudi pralni prašek in mehčalec). Ker je bil letos stroj pokvarjen so mi perilo oprali oni (mislim, da je za plačat 850 SIT).
Edina nadloga so bile mravlje, zato je Pips dobrodošel.
Lep deževen dan,
Janja
Janja, hvala za odgovor.
Še nekaj vprašanj, če dovoliš. Kaj je v sobah, kakšna oprema, na terasi lahko sediš in pripada sobi ali je skupna? Jaz bom zagotovo potrebovala vsaj grelnik vode. Ali se hrana lahko nese iz restavracije, je vključena tudi malica za otroke?
Je pranje perila brezplačno ali ne, brisače za osebno higieno menjajo vsak dan ali ne?
Koliko je soba oddaljena od plaže?
Vem, da sem hudo natančna, vendar me skrbi, da ne bi bilo kaj narobe, saj bom 14 dni sama z otrokoma, pa bi se rada na vse pripravila.
Najlepša hvala za odgovore.
Ojla In,
mi smo ravnokar prišli iz dopusta na Kreti…. imeli smo se super, šef strežbe je po naših navodilih naročal hrano v kuhinji in Emi sam serviral, vse je teklo enkratno. Samo kruh smo imeli s sabo, sicer smo jedli vse po vrsti, koža je enkratna….
jutri gre Ema v kolonijo – Pineta, upam da bo tudi uspešno
pozdravček vsem,
T.