Najdi forum

A mi lahko kdo pomaga s kakšnim dobrim nasvetom, kaj podariti teti za 36 rojstni dan. Je poročena, z dvema punčkama. Rada ima sicer cvetje, vnedar ima tega polno hišo.
Kaj ji podariti?

Lepo se zahvaljujem za pomoč!

Meni so zelo všeč razne dišeče svečke in dodatki ( posodice,…). V zimskih mesecih je zelo prijetno, če po stanovanju gorijo svečke pa diši po vaniliji pa po cimetu pa božiču,…V trgovinah Vonj narave imajo veliko izbiro, lepo aranžirajo, cene so dostopne pa še dobra alternativa rožam so.
Lep pozdrav!

Čer Mimi! Kupi ji eno lepo knjigo…če bere. Evo:Kojc:Učbenik življenja! Najlepša in najboljša. Preberi!
LP
Angel

Nekaj v vezi z rozami-poglej

Slika na steklo..zelo lepo,mavricna igra barv….
S tem sem mislila na rocno poslikavo !!
SLIKANJE NA STEKLO

V nekaterih cvetličarnah je moč dobiti lepe medeninaste zalivalke za rože.

Kupi ji več glinenih ali barvnih lončkov za cvetje, različnih velikosti. Vsaj jaz bi si to želela. Ali knjigo o vzgoji določenih lončnic…Ali pa kakšno veliko vazo z suhim aranžmajem…

živjo

meni osebno je bilo najlepše darilo, kar sem ga dobila, ena šalca za kofe! In sicer sem bila s kolegico v enem kafiču, kjer strežejo res zelo velike šalce z belo kavo, na akteri je narisana ovčka ali krava ali svinja. Pa mi je tako kupila, sicer ne tako extra large, ampak tako običajno, lahko je tudi za čaj!

Ful je pisana, pa kravca je gor! Predlagam ti tudi, da ji kupiš morda šalco z njenim kitajskim horoskopom (dobiš v kitajskih trgovinah)

Lahko ji tudi podariš bon za Muellerja ali za DM, pa si potem sama izbere……..jest sem tega ful vesela, pa mi noče nihče kupit, jaz vedno dobim kozarce za vino, čeprav je pijem niti vina niti kaj drugega……..Sem popolni antialkoholik!

Kaj pa bon za bazen ali Savno ali kaj podobnega (morda karting-malo poživljanje mladosti) da se lahko malce spočije, saj pri dveh punčkah glih ne leži ves dan na soncu, kajneda?

veliko sreče

Hvala vsem.
Sem ji že kupila in tudi dala. Kupila pa sem ji kitajski porcelan, (vazo, pepelnik in krožnik za sadje) in je bila tako vesela, da sem bila tudi jaz vesela, ker ji je bilo tako neznansko všeč.

Hvala vsem še enkrat.

New Report

Close