darilo
Meni so zelo všeč razne dišeče svečke in dodatki ( posodice,…). V zimskih mesecih je zelo prijetno, če po stanovanju gorijo svečke pa diši po vaniliji pa po cimetu pa božiču,…V trgovinah Vonj narave imajo veliko izbiro, lepo aranžirajo, cene so dostopne pa še dobra alternativa rožam so.
Lep pozdrav!
živjo
meni osebno je bilo najlepše darilo, kar sem ga dobila, ena šalca za kofe! In sicer sem bila s kolegico v enem kafiču, kjer strežejo res zelo velike šalce z belo kavo, na akteri je narisana ovčka ali krava ali svinja. Pa mi je tako kupila, sicer ne tako extra large, ampak tako običajno, lahko je tudi za čaj!
Ful je pisana, pa kravca je gor! Predlagam ti tudi, da ji kupiš morda šalco z njenim kitajskim horoskopom (dobiš v kitajskih trgovinah)
Lahko ji tudi podariš bon za Muellerja ali za DM, pa si potem sama izbere……..jest sem tega ful vesela, pa mi noče nihče kupit, jaz vedno dobim kozarce za vino, čeprav je pijem niti vina niti kaj drugega……..Sem popolni antialkoholik!
Kaj pa bon za bazen ali Savno ali kaj podobnega (morda karting-malo poživljanje mladosti) da se lahko malce spočije, saj pri dveh punčkah glih ne leži ves dan na soncu, kajneda?
veliko sreče