Najdi forum

Bliža se december in ne maram nakupovanj v naglici zadnje dneve, zato sem se odločila, da bom počasi začela s pripravo in nabavo daril.

S čim vi obdarujete sorodnike?

Jaz sem imela v mislih, da bi kakšno čokolado ali če b om kakšne medenjake spekla, pol pa kakšne likerje v majhnih stekleničkah.
Ideja sicer je, ampak treba jo je še realizirati.
Pripravila bi teranov liker, čokoladni liker, jajčni liker, orehov liker, lahko vaniljev liker, pa nimam receptov.

Prosila bi vas, če imate recept za kakšen liker (lahko tudi kak drugi), če mi ga lahko tu gor napišete.

Bi mi zaupali kaj boste i kupili sorodnikom (tete, stare mame, starši, prijatelji) – ideje so dobrodošle.

Nimam pa ideje kaj kupiti možu. Rada bi nekaj posebnega, ne predragega, pa da bi ga presenetila.
Kaj boste kupile ve?

Lp Urša

Hoj, soimenjakinja!

Za recepte za likerje in medenjake poglej na sosednji forum Prehrana – tam je bilo o tem ze veliko napisanega (poisci z iskalnikom). Upam, da bos nasla kaj uporabnega.

Lp, ursa.

Recepte boš našla na http://www.kulinarika.net. Za novoletno darilo pa tako,jaz grem na božično-novoletni sejem in tam najdem za vsakega primerno darilo,(rokavice,nogavice,copate,šale,razne okrašene steklenice butelk,lončke za čaj z imenom,….) Tudi v Rutaru imajo tako lepe stvari,da po mojem najdeš nekaj.

V Jani (101 nasvet) je veliko dobrih in predvsem sladkih idej…

Zdravo!

Mi bomo pa letos naredili podstavke za kozarce. Ploščice 10×10 cm smo pobarvali, porisali, nalimali prtičke…; pod ploščice pa prilepili kar mos gumo.
Smo pripravili kompletke po 4 (npr. rožice, palčke…)

LP, Alenka

New Report

Close