Najdi forum

lep pozdrav!
hvala za odgovor,me pa zanima,ce lahko izvide posljem po posti,saj jih je kar nekaj.bi poslala priporoceno,ce jih boste lahko prej pregledali,ker sem iz kocevja.pa zanima me kam naj jih posljem da bodo prisli v vase roke.
hvala

danica henigman

Spoštovana!

Izvidov ne prejemamo po pošti, se pa lahko naročite na pregled pri Zavodu Arthron.

Lep pozdrav,
Dobnikar Uroš

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

lep pozdrav vprasala bi če mi lahko vi poveste datum kdaj naj se oglasim pri vas””čim prej

čao danica

Spoštovani!
Najbolje, da pokličete na zgoraj navedeno telefonsko številko (041 654 330 ) in se tako naročite na pregled.

Lep pozdrav,

Uroš Dobnikar

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

lep pozdrav včeraj sem šla k svojemu os zdravniku zaradi neznosnih bolečin v komolcu je rekel da so unete mišice ter predlagal inekcijo blokado pod kozno sem mu pa rekla da ko so mi punktirali koleno nato injicirali neko zdravilo mi je bilo slabo.ko je ubrizgaval v komolec sem po nekaj sekundah padla v nezavest.srce se je ustavilo inpulza nič to je trajalo mal več kot minuto.sem prišla k sebi ko so rihtali infuzijo.komolec pa me zdaj boli grozno saj tudi prstov ne morem premikat,komolec pa samo v skrčenem polozaju.mene kosti v komolcu bolijo kot da so zaštekale. kaj mi vi svetujete se kar bojim k zdr.da se nebi kaj takega ponovilo .

New Report

Close