Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Da zdruzimo teme o zenskah

Da zdruzimo teme o zenskah

Tukaj lahko vidimo dosti jamranja o obnasanju zensk k gre za tipe.

Res je da si zenske zelijo frajerjev. Sej vem da bodo trdile drugace. Vedno se pol pojavijo pa pravijo drugace. In tko k je en reku: ni jim za verjet. To k tukaj pisejo da si zelijo cutnih tipov delajo sam zato da prepricujejo same sebe da one pa ze niso nikoli plehke. Bullshit. Jst poznam tono plehkih zensk k bi sam frajerje mele.
In pol kle jokajo zakaj ni cutecih tipov. Bom tkoj povedu zakaj. Naprimer jst se sekiram za vsako zavrnitev, za vsak poraz se dolga leta(dobesedno). In ce bi se jst odlocu naredit prvi korak in bi dobil zavrnitev, ne samo da bi me itaq potolklo, se na vse svoje prejsnje poraze/zavrnitve bi se spomnu in bi se sekiru do cira na zelodcu. }:-(

In zenske niso zrelejse pri istih letih, samo custveno bolj izkusene, bolj vejo kako se obnasati v zvezi, kot naprimer jaz ki je se nisem imel.

tut jaz poznam ogromno plehkih punc, sam posploševat ti pa ni treba, veš!!!

guess what, nisi edin, ki se bojiš zavrnitve, tudi skozi to je treba iti, pa če bi si malo manj k srcu vzel to, pol mislim, da bi ti bilo stokrat lažje.

no, glede “frajerjev”…kaj jaz mislim o tem…
ce bi imela na izbiro enga, ki se cal dan uči, se zna normalno pogovarjat in je mal lesen, in enga (videz je pri obeh enak prib.), ki skace po vseh koncertih, ima miljon prijatlov, noro dobr avto, same drage cunje (no recmo da so taki frajerji) pa samo prazno slamo mlati…pol bi izbrala 1. ker men je bol pomemben kaj ma clovek v glavi, ne v zepu, hlacah..ipd

JS PA MISLIM DE TI NIKOL NE BI ZBRALA TAK K SI NAPISALA…SEJ VEMO ZAKA NE…TOČN TAK K JE REKU N?M? IN MA PROV! LP

hmm jas bi tudi izbral piflarko če bi mel na izbiro 2 taki punci

Dj mi povej, kako lahko posplošuješ? In kako lahko tko zagotovo veš, kaj ženska hoče, dokler ti sama ne pove?

Ej, sej mate fantje tud rajs take punce, ki so frajerke! A misls, da ne vem? Vsi padate na take, ki so lepo oblecene, zrihtane, ful hodjo okol… Ksna mirna punca, ki ni namazana, pa oblecena po tazadni modi vam pa sploh ne odgovarja! A je res???

Jst pa po pravici- ne!! Zadovoljni? Brez veze lagat, ampak tko je. Itak ni tolk pomembno kakšen je po videzu (to vsi govorimo), ampak jaz vam povem, da mi to zlo veliko pomeni (lahko mislim tudi narobe) kakšen zgleda in sigurno bi zbrala tipa št. 2. Pošteno povedano. Zadovoljni?
Kaj čem, taka sem…
LP

Ni res da imamo fantje rajs taksne punce sam ne mores da je nebi pogledu ce je pa sam zato tko oblecena pa namazana da bi jo vse tipi gledal. Ampak za resno zvezo bi imel pa rajs kaksno k se normaln obnasa.

A res? Pol si pa en kul tip!!!!!!!!!!!

jaz sm itq napisala da sta po videzu enakovredna! in stem nism nc rekla, da mi videz ni pomemben…je pomemben, samo ni pa vse

A ti iz mojga posta sklepas da se cel dan ucim? Da bi si malo manj k srcu vzel? To ni kr tko k se odlocs, ves. Ne mors k rect: ah jebe se men , sploh ni tko hudo pa tko naprej. Jst cakam da zenska vsaj nakaze da sem ji vsec, kar se pa se ni zgodilo ali pa nisem opazil. Nism prevec dobr v tem.

Jst ji tut ne verjamem

Kdo pa zdej posplosuje. Poleg tega noben ne zanika da nismo moski bolj vizualni tipi. Sam pol ne hodmo okrog in govorimo kako se ne da met resne zveze. Poleg tega je zenskam dost lazi. One morjo bit sam lepe(stereotip), tipi pa lepi, frajerski, pametni in duhoviti.

Men se zdi pa najbolj trapast da se predalčka moške pa ženske v tko splošne okvire. Prepričan sem da se ljudje bolj razlikujemo med sabo kot posamezniki in ne glede na spol. Vse to res že prerašča v bedarijo. N?M? poskusi kdaj razumet žensko kot človeka-kot osebo in ne kot žensko-potencialno ljubezen.

Tut to da ženske padajo na frajerje ni čist res. Dejstvo je da je vsak raje v družbi samozavestnih in optimističnih ljudi, in ne samo ženske, prepričan sem, da tudi ti. Je že tako da tako imenovani frajerji na prvi pogled delujejo samozavestno (čeprav je vprašanje če je to res tako). In tudi verjamem vsakomur, ki pravi, da si najraje želi čutečega, ljubečega itd partnerja s katerim se da kaj tudi pogovoriti. To da je nekdo po tvojem kriteriju frajer še ne izključuje te lastnosti. Če je pa res samozavesten pa še toliko manj. Mislim, da po nepotrebnem znašaš jezo na ženske kot tudi na te ‘frajerje’. Ko boš uredil pri sebi te stvari (predvsem samozavest, ker dejansko taki ljudje oddajajo nekakšno pozitivno optimistično energijo okoli sebe) sem prepričan, da ti ne bo treba dolgo čakati na to, da te bo kakšna opazila.

Ne ni res!!! Pa tudi, če je mirna je vseeno lahko oblečena po zadnji modi, je tako?? Take ki pa full vn hodijo, pa men sploh niso všeč…

Hvala, vedno sem si zelel potrditve.
Tu nastane problem. Ta fora z nizko samozavestjo je zacaran krog.

Folk te jebe v glavo pa to->nizka samozavest->socialno zivljenje:not good->nizka samozavest->po moznosti se viktimiziras->folk te jebe->nizka samozavest pa pesimizem->celo zivljenje si bedn->……..krog se ponavlja……..->preden umres(se vrzes s stolpnice in podobno se ti pred ocmi zvrti celo zivljenje in ugotovis da si imel razlog za pesimizem. END. ENDE. FIN.

Ja to se kr strinjam s tabo, da je to začaran krog. Sam iz lastnih izkušenj vem da se da tut uit iz njega. Predvsem moraš priti v fazo da postaneš močno odločen to spremeniti. Zlo koristjo raznorazne dejavnosti, ktere ti zapolnijo čas, še posebi fajn pa so če so rahlo na očeh javnosti tko da vendarle nekoč dobiš občutek da si opazovan (je pa res da se vedno najde med njimi tudi kdo ki ti bo nevoščljiv in ti bo metal polena pod noge). Sicer pa sklepam, da si še srednješolec. Tko ti povem, da bodi vztrajen, in že ko boš prišel na faxu boš v krogu tolk bol zrelih ljudi da te ne bojo jebal v glavo in da bojo znal cent tvoje dobre lastnosti. Če se boš pa še sam mal potrudu bo pa uspeh še tolk boljši.

Glede stolpnic pa tko: zmer bo še čas za to. Mislm pa da se vedno splača vztrajat.

Hej N?M?…ne ga srat. Pa se sekirat, ce te kaksna bejba zavrne. Poglej velikokrat so najbolj dobre bejbe (vizualno dobre) najbolj osamljene, ali pa v druzbi najvecjih bedakov. Bolj redki fantje si upaj poplnoma suvereno in brez cmoka v grlu, pristopit do njih, ker se pac mal bojimo, “Fak, kaj pa ce me odjebe”, ker to dejansko jemljemo prevec osebno. Strah pred zavrnitvijo izvira poleg strahu pred zapustitvijo iz nasega najbolj zgodnjega otrostva in ga ni moc popolnoma odpraviti (preberite si kaksno knjigo o transakcijski analizi, da ne bom tule filozofiral).
Aha nazaj do bejb. Tiste najbolj dobre so vecinoma obkrozene z fanti, ki imajo “velika usta” in so velikorat blizu meje primitivizma ali celo cez. Najboljsi zgled temu je, da se usedete v kaksen frekventen ljubljanski lokal, recimo Macka in malo poslusate, o cem se tam folk pogovarja in kako pecajo bejbe. Da te prime srat po domace. (ne velja pa to za vse – se pravi brez posplosevanja)

Jaz mislim, da ni nobenega strahu, da pristopis k punci. ki ful spica izgleda. Sicer pa lahko ze po dveh minutah pogovora ugotovis ali se bos se trudil ali ne.
(Ampak zakaj se tipi bojimo pristopit? Zato ker zenska dobro izgleda? Ne!
Zato ker imamo o sebi slabo samopodobo in se avtomatsko pocutimo nesmozavestne in sploh prevec “smotane”, da bi nam lepoticke namenile
kaksno lepo besedo. Ah bullshit. To je treba poslihtat v nasih glavah).
Neki je pa res, ko govorite o tem, da bejbe zbirajo “frajerje” t.j. dobra sluzba, avto, mal cvenka v zepu itd.. Neki je treba razumet tule, bejbe imajo rade obcutek varnosti. Meni se zdi popolnoma razumljivo, da bo ena 25 letnica raje izbrala fanta, ki je ze nekaj ustvaril v zivljenju, kot tistega, ki se vedno filozofira o neki prihodnosti. To je cisto biolosko. Gre za prevlado mocnejsega, vendar se je to preselilo iz ciste telesne moci (ceprav se vedno steje) bolj na druzbeno-socialno moc. Pa se vedno ni receno, da je punca zaradi tega slaba.

Ne bi pa tule zgubljal besed o zenskah, ki imajo “frajerje” zaradi “frajerjev”, ki gradijo odnose na Mobitelih, Armaniju itd…tle se pa hitro pokaze, da si ustrelil mimo.
ERGO: ne se sekirat zaradi zavrnitev, to je normalno. Noben ni tak frajer, da
bi bil vsem vsec in obratno seveda. Bodi to kar si.

Did anyone tell you, that you’re really nice?

A lohk še jst tole skomentiram…Res je, da je veliko ženskam pomembna zunanjost…jst sm ena izmed njih…Ni pa res, da bi vsaka zbrala frajerja! Mogoče ja…ampak kej kmal bo ugotovila, da je tip brezvezen, glup in nima pojma o vrednotah kot so ljubezen, spoštovanje itd. In ga bo pustila. Mogoče bo nasedla tut naslednjemu frajerju…Ampak sčasoma bo ugotovila da so vsi taki isti in bo spremenila svoje mnenje in bolj kot na to gledala na notranjost. Vsi se učimo iz izkušenj…če ne probaš ne veš! Sama sem bla točno taka, ampak sem se spremenila! Lahko bi rekla: “Hvala frajerji!” Ker so me izkušnje z njimi zlo velik naučile. Življenje ni samo: pošten tip+poštena ženska = happy life forever… Zdej na tipe gledam drugače. Še zmeri mora bit na tipu nekaj ki me pritegne…Ampak ne za vsako ceno. Nej ma najnovejši cabriolet, pa polno denarnico…če je ženskar& bedak ne bi bla z njim! Ženske si nas očrnil kot da smo vse plehke, lahke in butaste…tut tipi niste angelčki! Vedno bolj ugotavljam, da tip na videz zgleda ful simpatičen, prijazen…v resnici je pa čist drugačen. Ljudje smo si različni! Eni so pleharji, drugim več pomenijo notranje vrednote. Zato že nehhajte vse tlačit v en in isti koš! Pač si ti imel slabe izkušnje z ženskami…zato pa še nismo vse enake!!!

Pa še glede samozavesti in pesimizma…V življenju bo še velik zavrnitev in če boš čepel v kotu in čakal na “perfect woman” pol se boš še načakal…in zamudil marsikaj! Ker noben ni popoln, vsi doživljamo zavrnitve in slabe trenutke. Ampak se splača, ko končno dobiš tisto kar si želiš…potem se ti vse slabo poplača!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close