cvetenje in dusenje
Imam alergijo na brezo. Cca 10 dni ze jem tablete aereus (ali nekaj podobnega) pa mi cisto nic ne pomagajo. Vsaj 2x na dan ali pa vsaj ponoci (ze 14 dni se zbujam vsako noc) moram vzeti ventolin, ker me dusi. Vceraj sem si v Avstriji kupila homeopatske tablete proti alergijam, upam, da bodo pomagale. Ima kdo podobne izkušnje. Ne vem kaj naj naredim glede dusenja in dejstva, da mi tablete ne pomagajo. Je dolgotrajno jemanje ventolina skodljivo ? Bi morala po kakšna druga zdravila ? Mogoče kdo ve, kdaj bo letos breza nehala cveteti – se mi zdi, da sem nekje slisala, da je zacela malo kasneje ?
podatki o cevtenju so na strani IVZ-ja, sicer pa ne vem kako te duši ponoči, čez dan pa ne. kot alergik veš kako je z zračenjem, jemanjem predpisane terapije, in sušenjem perila. prva tako pa je priporočljivo da si vsak dan/ zvečer umiješ lase, in ja blačila ki si jih nosil na prostem nimaš v spalnici. in konec koncev imaš navodila alergologa in osbenega zdravnika kako ukrepat. žal ti druga ne more nihče napisat.