custvena inteligentnost!
o studentski areni!
Danes sem se namrec udelezila predavanj o:
*ČUSTVENI INTELIGENCI,
*USTVARJALNOSTI KOT NAJPOMEMBNEJSI DELOVNI LASTNOSTI,
*TIMSKEM DELU,
*POGAJANJIH.
vse cestitke in pohvale predavateljici mag. Danieli Bracko in doc. dr. Janezu Mayerju za tako dobre razlago in predstavitev.
Jutri se nameravam udeleziti se predavanja o Javnem nastopanju.
Kaj pa ostali?
Pridite, ne bo vam žal. Vstopnine ni.
Marsikaj bo novega, ce pa ne…pa vsaj sebe preverite, koliko ze znate.
lp, Ana K.
Mal pobrskala in našla. Evo naslov, kjer je objavljen program predavanj http://www.skis-zveza.si/arena/. Dogaja se v Cankarjevem domu.
prijav na predavanja ni, ni se potrebno prej prav nic pripraviti, samo prides tja in poslusas, lahko pa tudi kaj pokomentiras, vprasas, navezes stike…
danes sem bila na predavanju -javno nastopanje-, se bolj mi je bilo vsec kot tisti vceraj. predavatelj je bil zelo duhovit, tudi stevilo obiskovalcev se je povecalo za se enkrat toliko kot vceraj na ostalih seminarjih.
na areni dobis veliko reklamnega materiala, kot naprimer: mobi majica, kondomi, zastonj revije: playboy, men*s health, kapital, grif….
ravnokar vam tudi pisem z arene, sem pri siolovem stantu…
lepo vas pozdravljam, ana
primoz/ videla sem dr. Rejca in ga tudi obiskala. Pogovarjala sva se…..med tem pa sem opazila da dobro skrbi za reklamo vase strani 🙂
lp!
Ana
sem bil tudi jaz tam, naj povem, da Zdravstveni dom za študente, aktivno sodeluje v portalu Med.Over.Net. To pomeni, da imajo svojo stran na portalu in zdravniki odgovarjajo ter pripravljajo vsebino.
ZD kot organizaciji je v interesu, da deluje javno kot preventiva, zato so prav vsi zelo pripravljeni sodelovati.
Na štantu imajo tudi Internet in plakat med.over.neta, da je seveda obisk tudi tukaj bolj zanimiv. vsi greste lahko tja in tudi brskate po Internetu, ter kaj vpišete, če vas zanima. Seveda je pogovor z Rejcem čisto nekaj drugega kot preko računalnika.
Lep dan
primož